Miért nem hitték el, hogy nem a netről másoltam?
Régebben írtunk egy olyan fogalmazás dolgozatot, amiről a tanárnő előző órán nem szólt nekünk. Miután mindenki megírta, következő órára visszahozta a lapokat, majd azzal kezdte, hogy lett egy nagyon jó írás, s hogy ő ezt most felolvassa. Közben többen is morogni kezdtek, hogy ezt ki írta.
A végén elmondta, hogy az enyém. (4/5 lett.)
Szünetben az osztálytársaim a fülem hallatára pofáztak ki, hogy ezt csakis a netről szedhettem le, meg egyikük hasonlóságokat, részleteket is talált.
Én egész végig hallgatva ültem a helyemen... egyedül hiába állok ki magamért a többséggel szemben.
Alapból nem vagyok túl jóban velük, nem járok el velük soha semerre, így talán érthető a viselkedésük.
Egyedül a tanárral beszéltem meg órák után, hogy mit gondolok, s őszintén elmondtam, hogy egy szót se lestem sehonnan... ő pedig megnyugtatott, hogy ismeri a képességeim, sosem kételkedik bennem, és ők csak irigyek a teljesítményemre...
Miért ennyire rosszindulatúak és féltékenyek, ha valaki egy kicsit is összeszedi magát?
L/18
"Miért nem hitték el, hogy nem a netről másoltam?"
Ezért: "ezt csakis a netről szedhettem le, meg egyikük hasonlóságokat, részleteket is talált."
Üdv a való világban.
Az emberek szemetek. Diák korban csak kedvtelésből, munkahelyen már érdekből.
Láttam és éltem meg már sok mindent. Engem is fúrtak munkahelyen, ahogy hallom a nők meg még sokkal olyanabban a munkában mint a pasik.
Ezt nevezik irigységnek. Szokd meg, ilyenek az emberek.
Velem is ilyenek voltak a suliban. És most is ilyenek velem az emberek. Ilyen a világ. Ha többre viszed mint a másik akkor egyre több lesz az ellenséged.
Sokmindent nem tehetsz. Max megjegyzed, bocs hogy valamiben jobb vagyok az átlagnál...
Hozzá kell szokni, sok bunkó ember van s te még a legkisebb dologba ízleltél bele.
Énse nagyon pacsiztam le az osztály társakkal, főleg nem szakmain...
Fájt nekik, hogy sokkal precízebb, kreatívabb vagyok jó arányérzékkel.
(ruhatervezés/kivitelezés + grafika)
23-N
Hát "kedves" első, neked most nagyon nincs igazad, mert meg tudnék esküdni, hogy nem lestem sehonnan sem! Légy oly szíves elolvasni a többi mondatot is! Tudod, ha onnan szedtem volna, csillagos 5-ösre írtam volna és nem 4/5-re..
A többieknek köszönöm a választ és a motiválást, ment nektek a zöld kéz! :) Sajnos akkor felkészítem magam a sok jövőbeli ellenségre, mert bizonyos szinten maximalista vagyok :/
Valahogy én sosem tudok irigykedni az emberekre a sikereik miatt, inkább inspirálnak, mert lehet tőlük tanulni.
Kérdező, gyorsan higgadj le és tanulj meg szöveget értelmezni! Nem azt írtam, hogy másoltad, hanem kérdésedre válaszoltam, ami így szólt: Miért nem hitték el, hogy nem a netről másoltam?
De a jelek szerint te nem választ akarsz, csak babusgatást. Aztán ok nélkül nekem esel. Hát van egy olyan megérzésem, hogy nem a ragyogó eszed miatt utál mindenki az osztályodban.
És mást nem is tudsz hozzáfűzni? Gratulálok hozzá.
Nagyon nem a babusgatás kell, hanem az érthető, tiszta válasz.
Neked meg a kioktatás megy nagyon, bár én nem szoktam elsőre ítélni az embereket, egyesekkel ellentétben.
Legalább nem kéregetik a munkádat. Nekem pont ez volt hogy mindig én voltam az aki jegyzetelt stb. ugy hogy "imádtak". Örülj neki legalább nem kétszínüsködnek.
Irigyek ne foglalkozz velük te sokkal többre fogod vinni mint a legtöbbjük. Hagy higgyék azt hogy a netről szedted majd az érettségin kiderül hogy kinek milyen képességei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!