Nem javítja ki a dolgozatokat?
Van egy tanár a sulinkban, akinek mindig több hétbe telik, mire kijavít egy dolgozatot. Többször is elfelejtette már, könyörögni kellett neki, hogy javítsa ki.
A legutóbbi dolgozatot november 17-én írtuk, miután feladott 40 valahány oldalt a tankönyvben, azokat a leckéket magunknak kellett feldolgozni, megtanulni, ő nem mondott róla semmit.
Ha a téli szünetet nem számoljuk bele, holnap lesz 6 hete, hogy nála vannak a dolgozatok. Ha kérdeztük, nem emlékezett rá, vagy megígérte, hogy kijavítja következő órára.
Ha holnapra nem lesznek kijavítva, azt terveztem, szólok az osztályfőnökömnek ez ügyben. Vagy ne tegyem, nincs köze hozzá? Mi mást tehetnék?
Tényleg jó lenne már, ha kijavítaná, nekem személy szerin a tantárgyból idén van egy ötösöm, és becsúszott egy egyes, tehát hármas az átlagom. Viszont abban a dolgozatban mindent tudtam, így tudnék javítani, illetve nekünk is volt 2 beadandó is, az is nála van, meg sem merjük már kérdezni, mi van velük, de lehet azokkal gyújtott be, most a hidegben.
Nálunk is van határidő a dolgozatok kijavítására, de szerintem van olyan mocsok, hogy mindenkinek beírja, volt már ilyen.
#10: Minket is állandóan piszkál, hogy miért nincs jegyünk. Nem tudom, ezeknek nincsen logikájuk? :D Az meg már gáz, ha igazgatóhelyettes, nem semmi ember lehet... :)
#4 "Komolyan gondolkozok tanári pályán..ˇ"
Légyszi komolyan vesd el ezt a lehetőséget, nem szeretném, ha ilyen suttyó tanítaná a gyerekemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!