Mit tennétek a helyemben? Már idegileg kész vagyok!
Figyelt kérdés
Van egy 40!év körüli férfi, én 18 éves férfi vagyok. Ő a tanárom es egy eleg befolyásos ember az iskolában. Én jó tanuló vagyok és nagyon jó magatartású. Elkezdtunk valamilyen oknál fogva beszélgetni eleinte facebookon, egyre jobban kibeszeltuk a problemainkat es jol megertettuk egymast, most dologban egyezik a gondolkodasunk. Nagyon jó ember, de lelkileg kissé serultnek erzem. Állandóan, minden témabol a homoszexualitast hozza ki, én pedig ezt tobbszor felhoztam, nem szeretem, sot utalok ilyenrol beszelgetni, foleg a 40 eves tanarommal. Nem ítélem el őket, de ha velem probalkozik valaki azt kinem allhatom. Mar tegezhetem, jartam at hozza, kozos programjaink voltak. Ugy viselkedik mint egy no. Egesz nap ir, ha nem irok megsertodik, kiakar sajatitani, eleg undorito. Állandoam probal imponalni, barmit megadna nekem. De en ezt nem szeretem, sot taszit. Nagyon taszit es feszelyezve erzem magam mellette. A kerdesem a kovetkezo. Most erettsegizem, de en mar egyszeruen nem birok jopofizni vele honapokig, de ha osszeveszek vele nemtudom mi var az erettsegin. De igy szinte folyamatosan feszelyezve erzem magam. Eleinte azhittem, tok jo buli, a tanarom, jo arc , sok dologban hasonlitunk es ki ne akarna a tanaraval ilyen joban lenni? De kesobb kiderult hogy en megsem szeretem annyira es rosszul erzem magam miatta. Az állando homoszexualis viselkedese es noies viselkedese felém, ahogy ír, megérint, szagolgat, egyszeruem kiraz a hideg. Szoval valahogy elszeretnem intézni, hogy ne akarjon velem ilyen joban lenni, de megse utaljon meg az erettsegi miatt. Elegge labilis. De szinte mintha szerelmes lenne belem.. Tudom, hogy ez az en hibam is. Mit tegyek? Te mit tennel a helyemben?2017. jan. 4. 00:51
11/12 anonim válasza:
Mesélj neki legközelebb hogy merre voltatok a barátnőddel hétvégén (nem baj ha nincs) meg beszélj róla hogy a szüleid is bírnák meg hogy álmaid nője stb jó nem muszály pont így de próbálj róla minél többet beszélni ha békén hagy akkor siker de ha nem akkor szólj az igazgatónak és mutasd meg az üzenteit. A rendőrséget tényleg nem érdekli ez de az igazgatódat fogja mert ez etikátlan egy suliba
12/12 A kérdező kommentje:
Megtettem a feljelentést, megtudtam, hogy már evek ota ezt teszi a gyerekekkel, van, akiben mely sebet hagyva ezzel. Nem hunyhatok szemet afelett hogy azert, mert o az igazgato es azthiszi barmit megtehet (fiatalkoru fiuk molesztalasa is akar) , sebet hagyjon azokban akik nem mernek szolni errol senkinek. Jelenleg egy hónapos elozetesben van. Nem csak molesztalas miatt. Koszonom a segitsegeteket!
2017. jan. 14. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!