Teljesen lerombolja az önbizalmamat. Hogyan tudnék visszavágni? 16/L
Egy srác az osztályomból folyton engem ócsárol. Kezdve ott, hogy szerinte írtóra ronda vagyok és soha nem fog velem senki sem szóbaállni.
Meg neten is olyanokat ír a képim alá, hogy "csúnya vagy te ge..i" meg ehhez hasonlókat kell elképzelni. Visszavágtam neki, hogy békén lehet hagyni, mire ő mondta, hogy neki ne paracsolgassak, mert szét fog verni.
Az ofőm semmit nem csinál, sem más tanárom sem nagyon..
Nyilván te se hiszed, hogy egy ujjal is hozzád fog érni.
Neked se tudok mást mondani, mint a telefon, hangfelvétel, majd Osztályfőnök v. Igazgató. Természetesen a felvételt nem tudod máshol felhasználni, úgyhogy ez csak eddig hasznos. Neki pedig mondhatod, hogy a tököd tele van ezzel az állandó csesztetésével, úgyhogy feljelented. A becsületsértés és a rágalmazás aduász ilyenkor. A felvételt valószínű nem veszik csak úgy figyelembe, ezért nem tudod hasznosítani, de a blöff (vagy inkább nyomatékosítás) erejéig elegendő.
Az ilyeneket addig kellene verni, amíg mozognak.
Ha a többi osztálytársad kiáll melletted, és nem száll be a gúnyolódásba, akkor próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Ha a többiek is csinálják, válts osztályt.
Ha a kettesre hallgatsz akkor jó uton leszel afelé hogy egész életedben egy gyenge ember legyél, akit bárki letarolhat!
Kezdetben próbálj a hivatalos úton visszavágni (igazgató, rendőrség) ha nem megy akkor jöhetnek a mocskos játékok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!