Hogyan reagáljak erre?
Figyelt kérdés
Szóval van az osztályba egy lány akit nem bírok, megvan az oka hogy miért, ezt nem akarom részletezni, és ha rólam van szó ő mindig hozzá tud szólni, nagy szája van, de általába csak negatívat szól. A hátam mögött meg beszél rólam. Azért kérdem hogy hogy reagáljak erre, mert a helyzetemet megnehezíti az is hogy fiú vagyok és nem tehetem azt meg hogy odamegyek azt lefejelem, mivel nem egyenlő az esélyeink, bár sokszor már az sem érdekelne, a másik meg ha lehet akkor ez miatt rendőrségre se szeretnék járni, nem szeretném egy bestia miatt elbaszni az életem. Szóval tanácsok? 19f2016. dec. 16. 15:50
2/4 anonim válasza:
"és nem tehetem azt meg hogy odamegyek azt lefejelem Haha, na ez tetszett!
Viccet félretéve, engedd el, tudod, okos enged szamár szenved. Nem kell örökké iskolába járnod, nem lesz sokáig az osztálytársad. Sajnos minden osztályba vannak ilyenek. Ne törődj vele, majd észreveszi magát, a saját szegénységi bizonyítványát mutatja be azzal ha piszkál téged ok nélkül.
3/4 anonim válasza:
Szóval van egy lány az osztályban, akire rá vagy indulva, de ő szärba se vesz, sőt, röhög rajtad, szóval a k**aannyát neki. Jól gondolom?
Hát ezzel nincs mit tenni. El kell tűrni, hogy nem vagy mindenkinek bejövős.
4/4 A kérdező kommentje:
Pont fordítva, ő van rám álva és én nem torödök vele
2016. dec. 17. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!