Miért nézi a tanárom a melleimet? Hogy reagáljak erre?
Figyelt kérdés
Egy fővárosi gimiben tanulok és a matek tanárom bámulja a melleimet pedig nem is öltözködök kihívóan. Pletykák szerint lefeküdt már egy diákjával pár éve.Ja és nem mellesleg van felesége és gyereke/ gyerekei.
Ui: Én 16/L. Ő 53 körüli férfi
2014. jún. 7. 14:14
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy teljesen véletlen. Nem szándékosan teszi. Pletykálni minden tanárról szeretnek a diákok. Nagy része szemenszedett hazugság.
2/9 anonim válasza:
Ha én ilyet észrevennék akkor a mellemre tenném a kezem, hogy takarjam még ha garbós ruha is van rajtam és jó mérgesen néznék rá hogy észrevegye magát
3/9 anonim válasza:
rúgd tökön,mond azt hogy önvédelem volt
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek jó tanácsokat adtatok. Utolsó: azt biztos nem!
2014. jún. 7. 15:34
6/9 anonim válasza:
Próbálj meg tudomást sem venni róla. Nálam ez bevált. Sokat nem árthat, hogy nézi. Ha látja, hogy érdektelen vagy ő se fog jobban teperni. Ha őrült, és tovább fokozza a dolgot, az más helyzet.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Jó ötlet, remélem beválik.
2014. jún. 7. 20:06
8/9 anonim válasza:
Ezekkel nem lehet mit csinálni, szerintem ilyen minden suliban előfordul.
A tanárok is csak férfiak. Nem azt mondom, hogy ettől nekik meg van bocsájtva, hogy nézik, de most istenem, ha nem tudják megállni, az az ő gyengeségük, és azon nem lehet segíteni..
Addig amíg nézi, addig nincs gáz, csak ne kezdj hordj (arra az órára) kivágott ruhát.
Amúgy nyugi, mindjárt itt az év vége, jövőre lehet, hogy elfelejt. :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi ez megnyugtató válasz volt.Remélem így lesz.
2014. jún. 8. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!