Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy testnevelő tanár mégis...

Egy testnevelő tanár mégis hogy engedheti meg magának, hogy a diákot selejtnek hívja, és öngyilkosságra biztassa?

Figyelt kérdés

Először is, nem vagyok jó tesiből, nincs jó testalkatom, viszonylag magas és nagyon vékony vagyok. De a tanár sem egy szupermodell, elmúlt 60 éves, van pár leadandó kilója, és a lányok stírölésén kívül semmit nem csinál órán.

Az önbecsülésemet teljesen tönkreteszi. Eddig is folyamatosan szekált, hogy milyen béna vagyok, ezt nem csinálom jól, azt nem csinálom jól, de a legszebb, mikor öngyilkosságra ösztönöz (pl. "a helyedben beleh¤gyoznék a konnektorba"). Természetesen igyekszem figyelmen kívül hagyni a mocskolódásait, van, hogy az osztálytársaim védenek, de így utolsó évben elegem lett, és közöltem vele, hogy egyáltalán nem érdekel, mit mond, vagy hagyja már abba, mert unalmas, de ma azért túllépett egy határt. Közölte velem, hogy egy selejt, hulla vagyok, ami nemcsak rám nézve sértő, hanem a szüleimre is. És nem bírom felfogni, hogy teheti meg következmények nélkül, mert én nem abba a csoportba tartozom, aki lóg, oltogatja a tanárokat vagy ilyesmi.

2016. dec. 15. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor a szüleiddel menj el ügyvédhez és indítsatok pert ellene pl. becsületsértésért. Szerintem erre az igazgató is gyorsan lép.

Lesz elég tanúd. A fél iskola.

2016. dec. 18. 22:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Igaza van az előző hozzászólónak, sérelemdíjat lehet kérni a becsületsértésért.
2016. dec. 19. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!