Minden osztálytársam azt mondja hogy retardált vagyok mert autista vagyok. Mit kéne tennem?
Szóltam már tanárnak is meg próbáltam beszélni velük stb, de csak azért is tovább szekálnak...
17/F
Metionin: akkor egyszerűen egy jó közösségbe kerültél, normális emberek közé. :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen is létezik.
Esetleg megírhatnád a kérdezőnek, hogy hová jártál.
Bocsi az offért. Nem kell ahhoz autista legyen valaki, hogy szekálják a többiek. Elég ha van pár osztálytárs aki élvezi, hogy szekálhatja azt akit gyengébbnek érez. A többiek csak csatlakoznak az "erősebbhez". Nálad éppen adott az autizmus, de ha nem tudnák akkor is találnának valamit (akár igaz, akár nem).
Mit kéne tenni? Mivel nem mindenkinél válik be ugyanaz a stratégia, így csak pár általános dolgot tudok javasolni. Első körben nem idegesítsed magam vele. Megfigyeld meg, hogy mi a gyengeségük/hibáik. Viszont nem biztos, hogy jó ötlet tükröt tartani másnak, mert lehet rosszul sül el. Sógoromat is sokat szekálták (ő nem auti) az iskolában. Beiratkozott valamilyen harcművészeti tanfolyamra és elmondása szerint már nem merték szekálni (mivel hamar le tudta szerelni őket). Te, hogy állsz ezekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!