Tudtok nekem segíteni? Minek örülne egy 15 éves fiú?
Figyelt kérdés
A sulinkban lesz osztálykarácsony, és mindenki húzott valakit, akinek ajándékot kell vennie.. én az egyik fiút húztam, akivel soha se beszéltem 30 szónál többet és lövésem sincs mit adhatnél neki.. próbáltam a barátait kérdezni, de csak aberált válaszok érkeztek.. szóval minek örülne? A csokit nem szereti, a focit esetleg de ő maga evez.. semmi se jut eszembe2016. dec. 3. 20:20
3/7 anonim válasza:
Te húztad a fiút, a fiú húzzon téged. Probléma megoldva.
4/7 anonim válasza:
#1 Gondolom a srác haverjai is pont ilyeneket mondtak a kérdezőnek, úgyhogy ezzel nem segítesz. És hogy a csokit nem szereti? A csokit mindenki szereti! (Na jó, egy két kivételtől eltekintve.) Szerintem csak szórakozásból mondták, hogy nem szereti. Ha nem tudunk valakinek mit venni, akkor is ott a csoki mint lehetőség, mert az mindig beválik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első három válaszolónak hogy feldobták a napomat xD :,D És hát ezt a fiútól tudom hogy a csokit em szereti.. (ezt még én se dolgoztam fel) Ja szóval totál meg vagyok lőve
2016. dec. 9. 20:49
6/7 anonim válasza:
Egy evezős kulcstartó + egy szatyormandarin + édesség amit szeret.
7/7 Veky válasza:
15 évesen én is örültem volna egy kézimunkának... Hajh, azok az évek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!