Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit kéne tennem?

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén bevezették az iskolánkban a heti 1 kötelező tánc órát.Amivel nem is lenne gond csak én nagyon nem tudok táncolni.Az osztálytársaim pedig csúfolnak.Röhögnek és mutogatnak rám.Azt ordibálják,hogy elefánt magassarkúban és ehhez hasonlók.Aki velem kerül párba látványosan szenved.A tanár pedig nem csinál semmit.Rájuk se szól.Sőt még mikor valami új lépést be kell mutatni akkor is engem hív ki,hogy mindenki lássa milyen szerencsétlen vagyok.És eddig nem cseszegettek soha sőt elég népszerű voltam.Erre jött ez.És nem csak a táncórán cseszegetnek hanem már egyfolytában.Gyomorgörccsel megyek aznap iskolába és az egész napom el van cseszve.Sose volt sok önbizalmam de ez még rátesz egy lapáttal.Nagyon rossz ez így.

Szerintetek mit lehetne csinálni?Valahogy nem lehet megúszni a táncot?

Köszi a normális válaszokat!

14 lány

2016. dec. 1. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha inkább megtanulnál táncolni?
2016. dec. 1. 17:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Próbálkozom tényleg.De úgy nem egyszerű ha folyton röhögnek rajtam.Bevallom botlábaim vannak de szeretnék táncolni.Csak így az életkedvem is elmegy.

2016. dec. 1. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyakorolj otthon. Amennyit csak tudsz, hogy ráérezz az ízére. Utána meglátod könnyebben fog menni.

Érezd a ritmust, az sokat segíthet. Ajánlott film: Kötelező táncok

2016. dec. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!