Szerintetek egyest fogok kapni? Fontos
Ma írtunk témazárót. 12.es vagyok)
Mindent tudtam magamtól 3 oldalt irtam meg minden, de a kezemre volt írva 2 mondat. A tanar a dolgozat vége fele észrevette es brszedte tolem a dogát. En mondtam neki h kívülről tudtam mindent ami igaz is. (Csak egy feladat reszt nem tudtam) es akkor o visszakerdezte pont azt amit nem tudtam. Könyörögtem neki h ne irja be mar sírtam is szószerint o azt mondta muszáj beírja.(de nem irta be akkor) szerintetek befogja írni?? Egyébként eleg kőszívű de engem kedvel mert mindig figyelek oran...
Nem muszáj beírnia. Legalábbis nálunk volt olyan, hogy puska esetén elvette a dogát, de a maradék időben újra lehetett kezdeni. Volt olyan, aki így is 4-est kapott, pedig csak negyedórája volt újraírni. Tanárfüggő ez.
Ha tudtad az anyagot, minek irkáltál a kezedre? Leghülyébb puskahely evör.
Ettől még ez csalás, szóval teljesen jogosan kapod majd az egyest.
Én azt mondom, ha bukás elkerülése a cél, vagy csak egyszer él a puskával valaki, mert nem akarja lerontani a jegyét, akkor oké, de te folyamatosan csaltál, csakis a jó jegy érdekében. Szerintem megérdemled a büntetést.
Minek bszod el az egészet két mondatnyi puskával, ha úgyis majd' mindent tudsz? A dolgozatod lehet értékelhető 3-as / 4-es, de az egészhez a hozzáállásod a béka feneke alatt van, és az élet általában nem egyessel jutalmazza a csalási szándékot (és itt csak a szándék a fontos).
Te mit adnál magadnak? :D
Teljesen igazatok van. En is magamat hibáztatom hukye vagyok hogy csaltam soha többé nem fogok..es tudom h megérdemlem de ha a körülményeket nézzük, h csak egy mondat volt kb az egesz akkor sztem az tok korrekt lenne ha megengedne a tanar h feleljek es bebizonyitsam h tenyleg tudom es azt a jegyet írna be.
Am eddig egy kettesem volt es a cel a négyes átlag heti egy óránk van.. Szoval jol elszúrtam :(
Ha most megúszod, nem fogsz belőle tanulni.
Egyetemen fegyelmi eljárást kezdeményezhetnek puskázásért! Szóval ki is rúghatnak ilyenért.
:D :D
Hat jogos. De legkozelebb mar nem kell h boldoggá tegyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!