Új suliba fogok menni, de nagyon félek az új osztálytársaktól. Mit tegyek, hogy a félelmemet elmulasszam?
Félek, hogy az új osztálytársaim tök szemetek lesznek. Félek, hogy olyan plázap*csák lesznek meg ilyenek... Az előző sulimban a volt osztálytársaimat sem bírtam, pedig megmondom őszintén, én próbáltam barátkozni, de egyszerűen nem ment. Volt 1-2 ember, aki lelkileg is bántottak. Tavaly az első napon sírva jöttem haza...
Annyira rettegek, hogy mi van, ha ott is lesznek olyan rossz emberek... Méghozzá egy olyan helyen, ahol semmit és senkit sem ismerek. Nem ismerem azt a kerületet, ahol a suli van, max 2-3x voltam ott a suli miatt.
Tudna valaki valamit tanácsolni? :(
Bár zárkózott vagyok, és csendes, végülis ha feloldódsz, akkor könnyebben beszélsz idegenekkel. Nem szabad, hogy stresszelj emiatt, mert azok, akik bántanak másokat, mindig butábbak azoknál, akik nem.
Azokkal az emberekkel beszélgess leginkább, akik szimpik neked, és nem gorombák veled, vagy ha mégis, állj ki magadért (és/vagy másokért is)
Ne izgulj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!