Ez szerintetek is pofátlanság?
Múltkor a mozipénzt(400Ft-ot) apróban fizettem be az osztályfőnökömnek (1db-100;2db-50;7db-20;6db-10)
Az apró nem is pénz?!Nincs is értéke?!
Én amióta az eszemet tudom mindig megbecsülöm a pénz,nemhogy hisztizek rajt ha valaki aprót ad...
Mellesleg máskor meg azért nyihog az ofő hogy miêrt nem hozunk aprót...nem tud visszaadni
3:
A nagy büdös ló...t!
Az a tarthatatlan állapot, hogy a Volán társaságoknál még 2016-ban sem lehet sem online jegyet venni, sem kártyával fizetni. Nem egyszer fordult elő, hogy ezressel próbáltam fizetni a 9xx Ft-os jegyért, és húzták a szájukat a sofőrök. Persze nem ők tehetnek róla.
Ahogy egyre kevésbé tartanak az emberek kp-t (mondjuk kormányunk azért igyekszik megakasztani a fejlődést - de hát a kp a mutyi melegágya, ők ebben érdekeltek), egyre nehezebbé válik előteremteni a pontos összeget azokra a dolgokra, amire még mindig kell. Az automatákban a leggyakrabban felvett összegek 9-re végeznek (van már automata, ahol lehet választani, milyen címleteket adjon, de még ritka), nem véletlenül. Ha az embernek 20 ezrese van vagy 10-ese, akkor kénytelen vele boltban vásárolni kártya helyett, hogy aztán pl. buszra költse, csak közben már egyre több boltban ia húzzák a szájukat, hogy nincs-e kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!