Csinálhat ilyet egy tanár?
Az még a jobbik eset. A miénk magyarul mondja, az szerinted jobb? Középiskolában ez normális, pl megrugdosnálak de hát még feljelentenek"
Ki lehet takarodni akinek nem tetszik" stb.
Nem rossz nevű és szintű suliban . Mindenhol így visselkednek a tanárok szerintem. Elég ha rossz hangulatban van és gyilkos szòkaratés mind :) A miénk abbol akart íratni amit le sem adott anyagot. Hiába mondtuk neki h nem vettük ..mire megnézett pár füzetet és rájött hogy hoppá tényleg igazunk van, addigra kb idegroncs volt saját magátol.
Szerintem vicces. Én szeretem az olyan tanárokat, akik magukat adják.
Szakrajz tanárunk:
Bejön gyűrött fejjel, kócosan, leül, kezébe temeti az arcát, majd így szól:
-Ne tudjátok meg, hogy milyen az apósom pálinkája. Azt csináltok, amit akartok, csak legyetek csendbe.
Leborul az asztalra, és kicsengetésig alszik.
De volt olyan is, hogy rajzolni kellett valamit, és akié nagyon rossz lett, nem osztályozta, hanem kihívta az asztalhoz, és csak ennyit kérdezett:
-Fej vagy gyomor?
Tanuló:
-Gyomor.
És már ment is a gyomros.
-Leülhetsz. Következő órára tanuld meg!
De elmondanám, hogy őt bírjuk a legjobban. Nagyon jó fej, végigröhögjük sokszor az órát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!