Miért hazudik folyton az osztálytársam?
Figyelt kérdés
van egy gyerek az osztályba aki sztorikat szokott mesélni és szinte az egész hazugság nekem meg mindig végig kell hallgatnom amit mond , és már legszívesebben meg mondanám neki , hogy ez mind kamu . napi szinten hazudik mindent.2016. nov. 11. 20:41
1/14 anonim válasza:
Miért kell hallgatnod? Miért nem mész odébb?
Amúgy meg mit szokott mondani?
2/14 anonim válasza:
Akkor miert nem mondod meg neki. Ne féljél. Állj ki magadért. Ne enged hogy masok kamu sztorikat mondjanak. Ez csak egy tipp.
3/14 A kérdező kommentje:
nem akarom meg bántani mert jóba vagyok vele
2016. nov. 11. 20:45
5/14 A kérdező kommentje:
de azért már napi szinten már idegesítő
2016. nov. 11. 20:47
7/14 anonim válasza:
Igazából saját magát minősíti ha hazudozik, ezzel az az alapvető gond, hogy a közvetlen környezetében gondolom mindenki tudja hogy kamuzik, egyszer majd besül az egyik történetének a hitelessége, és reméljük akkor észbe kap..
Nekem is volt ilyen barátom, szerintem jobb elviselni, mert ha hazudik, akkor a továbbiakban rólad is kitalálhat dolgokat, ha rászólsz.
8/14 anonim válasza:
Ha joban vagy vele, akkor forditsd ellene a hazugsagot! Pl: azt mondja hogy van egy uj teloja akkor mond neki hogy nem hiszed el, amig nem latod! Es ha nem mutatja akkor mondj neki ilyesmiket hogy miert nem mutatod meg? En nem hiszem el! Stb..
Hidd el, egy ido utan abbahagyja majd :)
Remelem segitettem! F/13
9/14 anonim válasza:
Egy baráti kapcsolatban fontos az őszinteség. De ettől függetlenül igazad van kérdező, legyél jóban vele. Ameddig nem gonoszkodik veled vagy másokkal, addig legyél vele jóban. Csak hogyha van lehetőséged olyannal lenni, akiről tudod, hogy nem fog hazudni, akkor inkább azzal beszélgess. Aki hazudik, az legtöbbször azért teszi, mert nem tud semmit felmutatni. Nem jó sportoló, nem jó tanuló.. és hogy kimutassa, hogy jó valamiben, hazudik. De összességében nem biztos, hogy rossz gyerek.
10/14 A kérdező kommentje:
többiek mondják is neki hogy aha persze ez kamu és utána le is cseszi őket a gyerek
2016. nov. 11. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!