Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek? Az itt a kérdés,...

Ludolacra kérdése:

Szerintetek? Az itt a kérdés, h baj-e, h menő vagyok, és nem piszkálnak. Azért kérdem, mert itt szinte mindenki "szürke kisegér", v aki lelki terrorban él.

Figyelt kérdés

2016. okt. 30. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meséld már el, miben vagy menő, mert így senki nem tud azonosulni a menőségeddel és csak találgatunk.
2016. okt. 31. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Menőnek lenni, és másokkal kegyetlenkedni, gonoszkodni, egészen más dolog. A kérdés az, hogy te bántasz-e másokat.
2016. okt. 31. 13:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Még mindig kíváncsi vagyok hogy miben vagy menő. Válaszolsz?
2016. okt. 31. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Bence, te vagy az?
2016. okt. 31. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt a hozzászólásodat nagyon nem értem... egyébként a kérdésre válaszoltunk, erre mit jössz te azzal, hogy "attól még, hogy titeket nem szeretnek..."? Attól még, hogy valaki nem menő, képzeld, lehetnek barátai vagy olyan emberek, akik szeretik. Sőt, mondok egy újat: a menőség nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy sok ember szeret. A menősködés pláne nem.
2016. nov. 1. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!