Ha a tanárom a barátnőm is egyben akkor miért nem ajánlotta még fel, hogy tegezzem, mikor sulin kívül beszélgetünk?
Napi szinten beszélünk, mindent tudunk egymásról, sokszor találkozunk sulin kívül, sokszor mondta már, hogy a barátjának tart tényleg egy igazi barátság alakult ki köztünk mondta, hogy csak a suliban a tanárom, amúgy nem tart "kevesebbnek" magánál. Viszont ez, hogy magázom kicsit furcsa. Már mindenben sokkal közelebb állunk egymáshoz, ahhoz képest ez lenne a legkevesebb, de sose ajánlotta még fel. Az érthető, hogy suliban ne és eszembe se jutna, de azon kívül furcsa. Talán mégsem tekint rám egyenrangú emberként? Egyszer véletlenül letegeztem, de tényleg teljesen véletlen volt és olyan viccesen próbált célozni arra, hogy ezt ne, de láttam, hogy mérges is volt emiatt. Oké persze megadom neki a tiszteletet és nem zavar, hogy ha ameddig tanít addig még magáznom kell egyszerűen csak nem értem, hogy ha ilyen olyan nagy barátnőjének tart akkor ez most mi? Mert tényleg minden úgy van, ahogy leírtam.
Mindketten nők vagyunk én 18 éves ő 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!