Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha az eggyik...

Mit tegyek ha az eggyik osztájtársam mindég idegesit?

Figyelt kérdés
Van eggy osztájtársam aki mindég csesztet rám firkálanak lökdösnem, rajtam röhögnek? Nem egy tul erős fiurol van szó de valahogy félek tőle mert beképzelt és nincs egyedűl. Mit tegyek hogy meg változzon verjem meg mert a tanárnő sem a szűleim nem tudtak segitni. Az eggyik barátom meg verte azóta már fél tőle én is tegyem ezt? Csak eggy a baj nem tudok és nem is szeretek verekedni, nics valami mozdulat vagy űtés ami elég hogy meg ijedjen? Csak normális váloszokat kérek és elnézést a heljesírási hibákért? De nkem ez fontos

2016. okt. 24. 20:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Arra véletlenül nem kell gondolni hogy esetleg nem magyar az anya nyelvem? Lol

Ha csak kötekedni akartok akor lépek erről az oldaltról)

2016. okt. 25. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Véletlenül se menj. Akkor inkább adunk tanácsot. Mindaddig, amíg elhiszed magadról, hogy nálad mindenki erősebb, addig az is lesz. Addig ezt mások megérzik és céltáblává válsz. Te nem azért félsz, mert beképzelt, hanem azért, mert van önbizalma, ami neked nincs. Ezen csak magad tudsz változtatni...
2016. okt. 25. 17:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem lányos. A pofozkodás szóról talán arra gondolsz, de az kicsit más, mint elverni valakit. Utóbbi "erősebb."

Én eléggé a verekedés ellen vagyok, de ha másnak bevált, talán neked is ez segítene. Egyszer jól képen kell találni és kész... De vigyázz, hogy neked ne legyen bajod ebből (vagyis ne tanár előtt csináld meg ilyenek.) Esetleg rákérdezhetsz a haverodnál is.

2016. okt. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!