Mi volt a legviccesebb dolog ami a suliba veled vagy akár tanároddal, osztálytársaddal történt?
Figyelt kérdés
Nekem tavaly a némettanárom (aki mellesleg anyukámnak az unokatesója) elejtette a lépcsőn a mappáját és akkorát csúszott rajtaXD.De nem idős anyukámnál csak 1-2évvel idősebb kb 34 lehet úgyhogy simán felkelt. Múltkor meg akkorát estem a székkel órán hogy fe se tudtam kelni a röhögéstől. Nektek vannak hasonló eseteitek? 12\L2016. okt. 23. 19:39
11/12 A kérdező kommentje:
Hát ezekről még tényleg nem tanultam,de majd pár év múlva újra megnézem ;D
2016. nov. 4. 05:46
12/12 anonim válasza:
Alsós koromban láttam szünetben, hogy a tanítónő külön tanítgatja az egyik cigány gyereket. A angyszünetben foglalkozott vele, korrepetálta, mert a szülei igazi vándorcigányok voltak és minden hónapba másik falu iskolájába iratták be. A betűket próbálta neki tanítgatni, ezért mutatta neki az erre a célra szolgáló képes kis táblákat, amin rajta volt az adott betű, és az adott betűvel kezdődő jellemző szót ábrázoló kép, pl "t" betű és mondjuk egy tulipán képe, meg hasonlók. Éppen az "n" betűre került a sor, és egy fehér szakállas görbebotos öregember képe volt a kis kartontáblán, tehát "n" mint "nagypapa". Kérdi erre a tanítónő, hogy na Gazsika, mond meg szépen, milyen betűt is látsz a képen. Az meg mondja, hogy "p" betűt lát. Kérdőre vonja a tanár, hogy hát miért "p" betűt hát nem látod mi van a képen? Mire a cigány gyerek azt mondja: hát hogyne látnám, papó, a papó van ott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!