Kamaszok! Csalódtatok már emberileg a tanáraitokban?
Figyelt kérdés
Hogyan dolgoztátok fel? Előfordult veletek, hogy iszonyatosan vágytatok arra, hogy egy felnőtt, jelen esetben tanár megértsen titeket és segítsen nektek?
"Iszonyatosan" nem vágytam arra hogy megértsenek és segítsenek. Ha ők nem akarnak, akkor megteszi más, pénzért. Nyilván praktikusabb iskolában kapni segítséget, de nem véletlenül vannak magántanárok.
Ha nem a tanulmányaidról van szó, akkor ne várj segítséget a tanáraidtól, hacsak nem ismered őket eléggé. Az a munkájuk hogy foglalkozzanak veled, de csak egy bizonyos pontig, onnantól opcionális. A "munkahelyi" kapcsolat miatt fent kell tartani a barátkozós-jófej imázst, de ha nem bírnak téged vagy nincs rád idejük, akkor semmi sem kötelezi őket arra hogy veled foglalkozzanak.
2016. okt. 22. 23:41
3/9 anonim válasza:
Igen. Osztályfőnökömnek kivittem a dolgozatomat. Egy pont kellett volna a 4-hez, találtam kettőt is, és egyiket se adta meg. Az osztályfőnököm. Egy másik tanár ha kiviszed neki, és elmagyarázod a véleményed, akkor alapból ráírja a jobb jegyet...
2016. okt. 22. 23:45
4/9 anonim válasza:
Egy tanárban emberileg nem igazán tudnék csalódni. Nem fogom egy tanátomat se ismerni annyira, hogy így csalódjak. Illetve a zenetanárnőmmel volt közelebbi ismeretségem, de ő meg nem okozott csalódást. Egyébként mikor arra rájöttem, hogy a magát jó tanárnak tituláló, és kezdetben tényleg jó tanár tulajdonképpen kicsit sem ért a tanításhoz akkor csalódtam. De akkor a jelenlegi tanáraim 90%ában. És úgy dolgoztam fel, hogy nemsokára érettségizek, valahogy kibírom addig.. Nem volt soha szükségem idegen felnőtt segítségére. Mindig itt volt nekem anyum és a józaneszem.
2016. okt. 22. 23:56
5/9 anonim válasza:
Igen volt hogy csalódtam bennük mert annak ellenére hogy tudtam nem szuperhősök, én annak tekintettem őket (és tekintem még most is). Persze nem olyan eset volt, hogy nem akartak segíteni csak tudtukon kívül hibáztak.
Feldolgozni úgy dolgoztam fel (és esetleg bocsátottam meg), hogy tudtam hogy ők is, én is emberből vagyunk, én is hibáztam/okoztam nekik csalódást és nem ér annyit ez az egész, hogy megromoljon egy jo kapcsolat :)
2016. okt. 23. 08:53
6/9 anonim válasza:
Hó hát már az összesben
2016. okt. 23. 23:38
7/9 anonim válasza:
Egy volt osztályfőnökömben.
Nagyon csúnya gúnynevet kaptam egy osztálytársamtól és pár haverjától. (nem, nem fogom leírni)
Persze őket hiába kértem, így az osztályfőnökkel beszéltem.
Ő lerendezte egy "később megbeszéljük"-kel.
2016. okt. 25. 22:34
8/9 anonim válasza:
Igen, nehéz időszakot éltem, felajánlotta a segítségét, sebezhető voltam, sokat beszélgettünk, megkedveltem, bíztam benne, majd gyakorlatilag egyik napról a másikra magamra hagyott, hogy mostantól oldjam meg nélküle a problémáim. Sose mondta el, hogy miért, azóta kerül, már köszönni se szokott, mióta nem tanít.
2016. okt. 29. 02:17
9/9 anonim válasza:
Igen, amikor az erkölcstan tanárunk rasszista megjegyzéseket tett az órán, akkor nagyot csalódtam benne emberileg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!