Átáztam a suliban, a többiek kiröhgtek, azóta csak ezen jár az eszem!?
Rettenetesen kínos volt,mert nemcsak a nadrágom lett csupa vér,hanem a pólóm is és a szék is.Éreztem,hogy úgy ragad valamim,de nem gondoltam erre,és a barátnőm szólt nekem,hogy gond van.
Az egész osztály látta ezt,sőt még a kiszemeltem is,mert ő is egy suliba jár velem!
Nem is egy ember volt,aki kiröhögött,és megjegyzést tett erre.Azóta csak ezen jár az eszem.Mit tehetnék,hogy elfelejtsék,és ne piszkáljanak emiatt?
"Te nem a XIII. kerületi Model Divatiskolába jársz? :D Ne törődj velük :)"
Miután kiröhögted a suliban, most idejössz, és itt is kiröhögöd?
Én nagyon sajnálom a kérdezőt, átérzem a fájdalmát. Valószínű nem fogják elfelejteni soha, de ettől függetlenül te erről nem tehetsz, máskor nem fordult elő, tehát végül még az is lehet, hogy valami kisebb bajod volt, és jobban véreztél az átlagosnál. Ezentúl használj tampont is meg betétet is egyszerre. Sokan így csinálják, többen, mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!