Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ellopták az új kabátomat?

Ellopták az új kabátomat?

Figyelt kérdés

Most szombaton kaptam egy új kabátot.4óra előtt zárva volt a terem és előtte álltunk.Letettem a cuccom és elmentem wcre.Mikor vissza értem bementem a terembe.Ott észre vettem hogy nincs meg a kabátom.Óra után kimentem és nem volt ott.Körbe jártam az egész sulit de nem találtam sehol.Szinte biztosan hogy ellopták.Elmondtam szüleimnek és ők felhívták az ofőmet.De én nem akarok ebből balhét.Szerintetek vam rá esély hogy előkerül?

Olyan rossz érzésem van hogy nem vigyáztam rá.

2016. okt. 5. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Azt mi honnan a bánatos pi**ából tudjuk?
2016. okt. 5. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem elképzelhető, hogy portán leadta valaki mint talált tárgyat?
2016. okt. 5. 18:05
 3/5 anonim válasza:
Egy kisértetiesen hasonló eset történt pár hete az én sulimban. Egy csaj azt állította, h ellopták a jekiét és már az igazgatóhoz fordult. Az pedig összehívta a fél iskolát, h megtalálja a tettest aztán pár óra múlva jelentette a csaj, h megtalálta...nagyon égő volt. nagyon sajnáltam szegény igazgatót, h ennyit futkorászott a semmiért. Szval nézd meg ezerszer mindenhol mielőtt az ellopásra gyanakszol.
2016. okt. 5. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy az osztálytársaid szórakoznak veled? Eldugták, stb. Nálunk is volt ilyen.
2016. okt. 5. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros amit írsz.

" zárva volt a terem és előtte álltunk.Letettem a cuccom"

".Mikor vissza értem bementem a terembe"

Alapból ha a terem előtt raktad le a cuccaidat, akkor miért a teremben kerested?

Amúgy szerintem nem valószínű sajna, hogy meglesz.

2016. okt. 9. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!