Mit tegyek, ha ellopták a fényképezőgépet és a telefonomat és apa nagyon haragszik rám?
Elmentek a hétvégére, bulit rendeztem, hárman ismeretlenek voltak, kettő kilőve, egy maradt, akire gyanakszom, hogy ő tette. Apa az sd kártya miatt haragszik, mert benne voltak a képek. Hiába mondtam, hogy a következő fizumból veszek egy gépet. Haragszik :( A telefonomat már pótoltam, de az is idegesít, mert fehérneműs, bikinis képek voltak benne, nem kellene senkinek se látnia őket...
:(
21/l
Hogyan békíthetném meg apát?
Sehogy. Ahogy leírtad, nem a kártya hiányzik neki, hanem a rajta lévő képek, amik pótolhatatlanok.
Tegyél feljelentést. Ne ússza meg ilyen könnyen, aki tette.
Ti pedig legközelebb, ne tároljatok mindent a kártyán meg a telón. Mentsétek le, hogy meglegyen biztonságban, vagy hogy más ne lássa azt, amit nem kéne (fehérneműs képek).
annyira szar helyzet ez :(
haragszik rám, jogosan, mert anya megtiltotta a bulit, de mivel én nem is szoktam bulit rendezni, gondoltam egyszer lehet
hát többször nem lesz
Nálunk is volt ilyen egyszer. Egy telefon tűnt el. Kiderült, hogy a házigazda legjobb haverja lopta el! Persze ott is mindenki az ismeretlenekre gyanakodott először.
Tettek feljelentés, és így szép lassan kiderült a dolog.
Szerintem jó ötlet a feljelentés, mert akkor tényleg lehet tisztázni, hogy igazából ki volt a hunyó.
Rád meg gondolom, azért haragszanak, mert bulit tartottál, amikor megkérték, hogy ne tarts. Mint egy kis tini :) De ez jó lecke volt gondolom.
Ne törődj apáddal majd megbékél.
Kár sanyargatnod magad emiatt, ami megtörtént megtörtént, tanulj az esetből.
Rendezz még nagyobb bulit és az értékeket meg rakd el.
Esetleg vegyél egy nokia 2110-est 150 forintért és azt nyugodtan elöl hagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!