Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy muszlim barátom, és...

Van egy muszlim barátom, és nem látom rajta azokat az agresszív jegyeket amiket a kormány süt rá. Hogy tudom így igazán gyűlölni? Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
2016. szept. 29. 10:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen más kultúra, más nevelés.

Nem akarnak ők rosszat, de ha egy nő "sokat"mutat magából, már hatalmas bűn náluk.

Akkora a szakadék, hogy egyszerűen nem valók Európába. Menjenek az Emirátusokba muszlimok közé, ott is jó élet van. Ja, hogy oda senki se engedi be őket? Akkor majd adjuk nekik Európát, nem? Hát nem, bocsi.

Megvan a magunk baja a kisebbségiekkel, ők legalább robbantanak fel minket, nem bírunk el több problémás segélyre szoruló emberrel.

Én TÉNYLEG sajnálom őket a háború és a körülményeik miatt és elismerem, hogy valahogy segíteni kell nekik, de nem olyan áron, hogy feladjuk a saját biztonságunkat, hogy másoknak jobb legyen.

2016. szept. 29. 11:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
# ők legalább nem robbantanak fel minket
2016. szept. 29. 11:07
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindegyikük szélsőséges, veszélyes, de egy hülye is elég, hogy egy robbantással sok ember életét oltsa ki vagy nyomorítsa meg, nem? Ezért kellene szűrni, hogy az ilyen tragédiákat megelőzzük és a szélsőségeseket időben elcsípjék, mielőtt bajt csinálna.
2016. szept. 29. 11:16
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Úgy gondolom, senkinek nem hiányzik, hogy Európába hozzanak egy újabb háborút. Lehet, hogy a te ismerősöd nem problémás és nem csak álca, ahogyan ismered, valószínűleg nem ő fog robbantani és nőket erőszakolni, gyerekeket molesztálni legközelebb. De ő egy ember, és tömegek jöttek, közéjük meg szépen elvegyültek a gonosztevők is.

Felőlem segíthet Európa, és be lehet fogadni a nőket és a gyerekeket, nem ők követik el a bűneseteket (legalábbis én még eddig csak férfi elkövetőkről hallottam), de a férfiak ne fussanak gyáván, mint a patkány a süllyedő hajóról, hanem szedjék össze a bátorságukat és otthon vívják meg a saját háborújukat, utána meg vigyék szépen haza a családot.

2016. szept. 29. 11:25
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
Engem az a képmutatás zavar, hogy az embereknek a nemi erőszak csak akkor probléma, ha sötétebb bőrűek követik el.
2016. szept. 29. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A nemi erőszak minden esetben nemi erőszak. A gond az, hogy sok esetben még a hatóság beszéli le a nőt a feljelentésről, viszont most meg kénytelenek foglalkozni vele, és nem sumákolhatják el.
2016. szept. 29. 12:25
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

én is kíváncsian várom a 6-os kérdésére a válaszod, kedves kérdező.

Ez valami burkolt propagandának szánt kérdés így a népszavazás előtt?

2016. szept. 29. 13:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17 persze, hogy az, álnaív álkérdés - most meg lapul a propagandista, mint disznószar a legelőn a fűben.
2016. szept. 29. 13:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Tudatalattid álltalánosításra van nevelve.

Neveld át magad tudatos realizálással.

2016. szept. 29. 16:57
 20/21 anonim ***** válasza:

"Hogy tudom így igazán gyűlölni?"

SEHOGY!! Miért akarsz te bárkit is gyűlölni? örülj neki, hogy nincs vele probléma!

2016. szept. 29. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!