Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A magántanárom folyamatosan...

A magántanárom folyamatosan sérteget, nekem tűrnöm kéne?

Figyelt kérdés
Elkezdtem tanulni idegen nyelvet. Magántanárhoz járok nagyon jól tanít, jó tanár de folyamatosan sérteget mindennel kapcsolatba. Mindenért beszól ,megjegyzést tesz. Próbáltam normálisan a tudtára hozni, hogy nem tartozik az órához. A magán életemről is faggat, mondtam, hogy nem szeretnék róla beszélni és tartsa tiszteletben, erre kifakadt, hogy mindenkivel szokott beszélgetni velem mért nem lehet? Párkapcsolataimról és állandóan kérdezget. Mondtam neki, hogy én fizetek azért ,hogy megtanuljak egy nyelvet és nem azért jövök ide hogy drága pénzért az életemről beszélgessek. 30 éves nő én 25 éves férfi vagyok. Gondolkozok rajta, hogy megyek máshoz csak sajna sok helyen voltam már és nem ilyen jól tanítottak. Mint tanár tényleg jó, de emberileg nem a legjobb. Mit lehet ilyenkor csinálni?
2016. szept. 23. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor mondd neki, hogy szívesen beszélgetsz vele, csak nem magyarul.
2016. szept. 23. 21:42
 12/17 A kérdező kommentje:

11 igazad van,de igazat megvalva nem szeretnék a családomról beszélni :)

De a sértegetéseire nem tudom már, hogy reagáljak. Pl hogy érezteti velem, hogy ő gazdag én meg nem vagy hogy soha nem fogom megtanulni ezt a nyelvet, stb stb

Azt mondta ha valami nem tetszik el lehet menni

2016. szept. 23. 21:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ajj, elvitte a nyelved a cica? Miért nem vágsz vissza neki, hogy a tanítványaiból lett gazdag, és hogy ne üljön fordítva a lovon, te fizetsz neki, te szabod meg mi legyen a téma az órán, márpedig azért nem fizetsz egy kíváncsi libának, hogy a magánéletedről faggasson. És hogy rossz hírét fogod kelteni, ha be nem fejezi, márpedig arra könnyen rámehet a kis karrierje.
2016. szept. 23. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem kizárt, hogy tetszel neki, azért faggat személyes dolgokról. De ha velem így beszélne, már rég elküldtem volna a bús p.icsába.
2016. szept. 24. 01:40
 15/17 A kérdező kommentje:
igen előfordulhat, de van barátja. Csak ha keményebben kiosztom akkor az az angol rovására mehet. Mindegy köszönöm azért az infokat
2016. szept. 24. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Keress másik tanárt,ez a nő nem normális.
2016. szept. 24. 22:41
 17/17 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni ha nem érti meg,hogy nem szeretnéd a kérdezősködéseit. Szerintem hagyd ott, nem hiszem,hogy nincs más tanár, aki szintén jól tanítana.
2016. szept. 28. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!