Elsős kisiskolásokat a tanár az alábbi módon bünteti ha ROSSZUL csinálják meg a feladatot:Osztály elé kihívja a táblához a delikvenst ott fenékve rúgja a térdével. Csak nekem megalázó ez? Mások nevettek a történeten.
Hat mondd valami gunyosat melle? Akkor igen!
Amugy ha epitojellegu-tanitoszandekkal mondja nem!
:)
Régen komoly verések voltak az iskolában, ez ahhoz képest semmi.
De elég gyökér tanár lehet, ha nem tud egy normális módszert találni a fegyelmezésre..
Ez nem büntetés, semmi pedagógiai értelme nincs. A tanító alkalmatlan a feladatára, teljesen szakmaiatlan. Jelezzétek az igazgatónak.
Egy pedagógus
Kerékbe kell törni az ilyet. 6 éves voltam, amikor az Of. leokoplaszttal leragasztotta a számat büntetésből. Anyám mesélte később, hogy utána az egész osztály ragtapaszt kért magának. 9 évesen akkora pofont kaptam (mert bementem a lányvécébe), hogy lefejeltem a budiajtót. Már felsős voltam, amikor az énekterembe beültem a zongora elé és véletlen bejött a dzsessztehén (qva kövér énektanárnő), szintén olyan maflást adott, hogy 20 percig hangvillaként zúgott a fejem. A magyartanár sztereopofonjaitól, és a némettanár körmöseitől napokig hikomatok lettünk. 14 évesen a tesitanár ráállt a hátamra, mert nem csináltam jól a fekvőtámaszt.
És? A javát a szülők meg se tudták, mi meg kihevertük, később meg röhögtünk rajta. De még így közel 40 évesen is tisztán emlékszem ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!