Hogyan bókoljak egy tanárnak?
Olyan "rávevős" bókra gondolok, amivel rá tudom venni, hogy pl megadja a jobb jegyet :D 30-40-es korosztályra gondolok :D
17/F
Nagy gondok vannak ott, hogyha egy tanár a diákjának azért ad jobb jegyet, mert az bókol neki!
A legjobb bók, hogyha tanulsz, és megírod 5-ösre!
"De csinos ma tanárnő,volt fodrásznál?" ... :DD
17f
1, Lehet hogy ez által csak negatív megítélést váltasz ki, ezért rosszabb jegyet kapsz.
2, Bókolást mások előtt manapság nem szívesen hallgat egy tanár mert mások félreértik. Sokan ezért jelentik is az osztályfőnök felé az ilyet.
3, Tanulni kéne, nem a hülyeségen járni az eszednek.
"Cingár kéményseprő vagyok óriási kefével."
" Ma nudlis hangulatban vagyok "
Mindig beválik!
Én csak azt osztályzom le, amit a gyerek produkál. Ha a kedvenc diákom ír egyest, akkor egyest kap.
Szóval akármilyen dumával jössz oda hozzám, azt a jegyet kapod, amit megérdemelsz. A behízelgő dumákon és bókokon egyébként is simán át lehet látni, és ettől csak unszimpatikusabb leszel, semmilyen eredményt nem érsz el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!