Már többször megalázott egyik osztálytársam az egész osztály előtt. Mit tudnék csinálni, hogy végre abbahagyja a piszkálásom?
Osztályba tavaly félévkor jött egy fiú,aki az a tipikus nagymenő fiú.Több tucat lány rajong érte,és rengeteg barátja van.
Már az első hetektől kezdve folyton beszólogatott nekem,megjegyzéseket tett rám. Egyszer felvettem egy rövidnadrágot és azt mondta,hogy jajj,milyen szép a lábam,csak kiégette a retináját(mert ugye nagyon fehér a lábam). Mivel anyagilag nagyon rosszul állunk,nincs pénzünk ruhákat vásárolni,ezért volt már nem is egyszer olyan,hogy anyu pólóját vettem fel,és azt mondta Bence,hogy úgy nézek ki,mint akit a kutya szájából rángattak ki,és hogy ha terhesek leszek is simán bele fogok férni abba a felsőbe vagy háromszor.És mondott utána még egy mondatot,amikor azt hittem elsírom magam,annyira megalázott:"Bár,te a büdös életbe sose leszel terhes,mert nincs az a szerencsétlen ember,aki kikezdene egy ilyen 2 lábon járó hulladékkal." :(:(
Még a héten történt,hogy szünet volt,Bence épp ette a tízóraiját,majd mikor megette,odajött hozzám,és a műanyag zacskót,meg a szalvétát a kezembe nyomta,és hangosan felkiáltott,hogy szemetet a szemétbe. Erre az egész osztály elkezdett röhögni.
Nagyon rosszul esik,hogy így viselkedik velem,mikor én egy rossz szót nem szóltam neki! Hogyan tudnék a sarkamra állni,és megvédni magam,mikor majd megaláz az osztály előtt engem?
A segítő válaszokat nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!