Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hirtelen meg szerettek az...

Hirtelen meg szerettek az emberek, túl hirtelen jön minden az életembe 17/L?

Figyelt kérdés

tavaly és tavaly elött rühellt az egész iskola...

És idén egyszerűen megváltozott minden,,,de hiába szeret az osztály valahogy mintha valami más lenne (pedig nem változtam meg) nem tudom mi van ..üresség van bennem.haza érek mindig sírok hogy mivan .. nem tudom el mondani ezt az érzést.de valami hirtelen az egész életemben megváltozot.. jó tanuló lettem végre,de nem bírok örülni . Annyiszor imádkoztam hogy szeressenek az emberek .de valahogy túl kiszolgáltatott lettem,,túl gyorsan jön minden jó az életembe..

tudom ennek örülnöm kéne de valami el veszett bennem .. segítsetek meg érteni ezeket a dolgokat és ne nézzetek hülyének,11 évig jártam pszichológushoz .

2016. szept. 17. 15:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

igyekszem :) köszönöm a kedves válaszaitokat! :)

:)

2016. szept. 18. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!