Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért kell mindig a másik...

Miért kell mindig a másik embert kritizálni?

Figyelt kérdés

Folyamatosan meghallom, vagy azt tapasztalom, hogy velem szemben ilyen rosszindulatúak az emberek. Ok nélkül megjegyzéseket tesznek mások külsejére, mélyebb ismeretek nélkül elítélik őket, és rájuk aggatnak mindenféle negatív jelzőt. Csak mert ők úgy ítélik meg.

Egyes emberek szemében valaki azért "utcalány", mert rövidebb szoknyát, nadrágot hord. Miközben ezt megteszi egy családtagjuk, barátjuk is, aki persze nem az, pedig ugyanazt hordja. Az ilyen embereknél minden kerék a helyén van? Vagy ez normális? Miért nem lehet magukkal törődni?

2016. szept. 13. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy meg azért vehettél fel rövid szoknyát mert nem kell szégyenleni az alakod. Elhiszem hogy ők is szeretnének rövid szoknyát felvenni, de a derékvastagságú combokhoz nem áll ám jól. Ahogy a téged kritizáló fiúk is szeretnének egy jó alakú lány barátnőt, de a jó alakú lányok olyan fiúkat szoktak választani akiknek jó modoruk is van.
2016. szept. 13. 15:24
 12/14 A kérdező kommentje:

7-es: Nyilván azért írtam, hogy semmim nem volt kint, mert ilyet viseltem... Oké.

Mindenki másnak köszönöm a hozzászólását!

2016. szept. 13. 15:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Én engem is szoktak kritizálni, ilyenkor mindig az idegeikre megyek, és utána már leállnak.
2016. szept. 13. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:
az ember csak akkor érzi magát jól, ha mindenkinél feljebbvalónak véli magát. ezt sokszor úgy éri el, hogy másoknak beszólnak, leszólják őket, ezzel ledegradálva őket. ez mondjuk csak akkor következik be ha az egyén felveszi a sértést
2016. szept. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!