Miért kell mindig a másik embert kritizálni?
Folyamatosan meghallom, vagy azt tapasztalom, hogy velem szemben ilyen rosszindulatúak az emberek. Ok nélkül megjegyzéseket tesznek mások külsejére, mélyebb ismeretek nélkül elítélik őket, és rájuk aggatnak mindenféle negatív jelzőt. Csak mert ők úgy ítélik meg.
Egyes emberek szemében valaki azért "utcalány", mert rövidebb szoknyát, nadrágot hord. Miközben ezt megteszi egy családtagjuk, barátjuk is, aki persze nem az, pedig ugyanazt hordja. Az ilyen embereknél minden kerék a helyén van? Vagy ez normális? Miért nem lehet magukkal törődni?
Igen mindig kell kritizálni a másikat, ha hosszú lenne az lenne a baj. Meg amúgy is ,ha a k**va lennél akkor az ,ha nem akkor meg az, hogy normális teljesen mindegy mit csinálsz utálni kell egymást , mert egyébként megáll az élet. Sőt elég nem csinálnod szó szerint semmit már ezért is utálnak :D És ez komolyan ígyvan mindenért beléd kötnek soha nem leszel elég jó az felejsd is el. De egyébként ,ha már kritizálni kell valamit akkor én ezt a hisztizést kritizálom amit most te is csinálsz (jó nem úgy szerencsére mint a legtöbb csaj), hogy facebookon kiírogatják ,hogy rájuk mennyire irigyek, meg a aki nekem rosszat akar az bekapahatja és ezt naponta 320 szor mintha valami celebek lennének:D még a legutolsó is.
De amúgy ilyenek az emberek, sőt még rosszabbak. 23/f
Ugyanolyan farmernadrág volt rajtam, mint bárki máson. SEMMIM nem volt kint belőle. 47 fokban mit vegyek fel? Kényszerzubbonyt?
Na most ebből hogy következik, hogy pr.sti vagyok?
Szívasd meg őket a nem megfelelő viselkedésük miatt. Ha kritizálják a rövid szoknyád akkor mondd meg nekik főleg mások előtt azt hogy az anyján, lánytestvérén, stb. is pontosan ilyen szoknya van. De ettől még ne ítéljenek meg téged a saját hozzátartozóik alapján. Mivel bizonyára azért gondolhatták hogy utcalány vagy mert a hozzátartozójuk is az a rövid szoknyájukban és az egy számjegyű IQ-jukkal azt hitték hogy aki úgy öltözik ahogy a hozzátartozóik, akkor ők is mind utcalányok.
Ha jól vered őket szavakkal akkor még a csicskáid is lesznek, és akkor energiájukat nem kártékonykodásra fordítják hanem haszonra.
Megmondanám nekik hogy vehetek fel domina ruhát is mert éppen szükség lenne otthon egy házi rabszolgára. És ha jól dolgozik akkor ehet a kutya ételmaradékából és nem kell a hideg kövön aludnia hanem kap egy lábtörlőt is.
Ha számukra nem kellemes következményekkel jár az ha kritizálnak akkor abba fogják hagyni. És még akkor is kussban lesznek ha bugyiban jelennél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!