Félek az egyik tanáromtòl. Mit kéne tennem? (többi lent)
10. osztályba járok, szakközép iskolába, lány vagyok. Van egy tornatanárunk, aki már a suli kezdete òta furcsa dolgokat csinál velünk
Egy példa: Testnevelés òra van, hasizom gyakorlat, alkar támasz. Odajön hozzánk és ráül a hátunkra, ha nem bìrjuk el a sùlyát, (márpedig a lányok főleg nem bìrják), akkor beìrja az elégtelent és megaláz minket különböző szavakkal, mòdszerekkel.
A másik dolog pedig hogy néhány lányra, rám is furcsa kifejezéseket használ, van hogy òra után a szertárba hìv minket hogy segìtsünk elpakolni a labdákat és mikor lehajolunk, a seggünket bámulja .
Volt már többször is hogy magához hùzott , de én akkor kifutottam és ennyiben maradt a dolog.
Szòlni nem merek senkinek mert mindig azzal fenyeget minket, hogy az òrán megbeszélteket vagy feladatokat nem adhatjuk át senkinek, amennyibe igen, az igazgatò a legjobn haverja, bárkit percek alatt kirùgat.
Számomra fontos a jövőm, szeretnék leérettségizni, aztán elhelyezkedni egy jò munkahelyen. De ùgy érzem már nem bìrom elviselni ezt az állandò inzultálást és megalázást...kérlek benneteket hogy segìtsetek, mit tegyünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!