Mit kéne tennem? Foghagymat evett a kutyam.
Olvastam interneten,hogy kutyák számára a "foghagyma" nagy mennyiségben mérgező is lehet. Délután egy kis kifli maradékon mamám adott neki foghagymát( kenhető állapontban) megette. Később lángos darabkákat adtam neki (sajátomból) ami szintén foghagymás volt. Max 7-8at. Ez nagy mennyiségnek számít? Olvastam azt is,hogy a mérgezés tünete a "fáradékonyság" is lehet.. de a kutyam eleve lusta,szoval nem tudom hogyan kene megallapitanom,hogy ez most eppen a levertseg/faradekonysag vagy csak lusta mint mindig :( Kerlek segitsetek
3eves him keverek kutyarol van szo.( ha valamit rosszul irtak/fogalmaztam meg sorry nem vagyok magyar)
Nagy mennyiségben nem szabad őket etetni, kis mennyiségben nem probléma, de ha bármi gyanúsat veszel észre, menj állatorvoshoz vele.
(amúgy az fokhagyma, és nem foghagyma :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!