Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnék jobban beilleszk...

Hogyan tudnék jobban beilleszkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :-)

Igazándiból régen nagyon félénk voltam, most már szért jobban megnyílok és akárkivel szívesen beszélgetek, ha normális.

Idén mentem középiskolába és azért találtam olyan embereket, akikkel tudok beszélgetni, de az osztály másik fele nem akar elfogadni. Ennek 2 okát tartom lehetségesnek: egy, azért mert még mindig visszahúzódó vagyok egy kicsit. Kettő, mert ázsiai vagyok (apa thai). Nem szeretnék senkivel sem haragban lenni meg hasonlók. Csak nagyon zavar, hogy feltűnően nem akarnak velem beszélni vagy éppen beszólogatnak valamit ok nélkül.

Akiket eddig megismertem azt mondták, hogy szerintük aranyos vagyok. Alapból mindig mosolygok mindenhol, még az utcán is, suliban is meg otthon is :D Nyugodt embernek mondanám magam, szeretek akármiről beszélgetni, barátaimmal lenni, videójátékozni, olvasni, tanulni és bár még fiatal vagyok hozzá és nem minden ezzel kapcsolatos dolgot értek meg, de érdeklődöm a politika iránt is. Valamint kiskorom óta rajzolok és állítólag tehetséges is vagyok benne. Legalábbis sokan megdicsérték a rajzaimat. 11 éves korom óta táncolok (hip hop) és gimnasztikára is járok valamint gondolkozom, hogy elkezdem a műkorcsolyázást is, de nem hiszem, hogy beleférne az időmbe. Igen, vannak akik ezeket lányosnak találják, de engem akkor is érdekelnek :)

Szóval azon a pár emberen kívül csak nagyon nehezen tudok ismerkedni az osztályban. Hiába megyek oda hozzájuk, nagyon bunkón viselkednek.

Szóval oké, ennyi idősen pár embernek annyi esze sincs mint ey éticsigának, de ettől függetlenül rosszul esik ez az egész..

Egy 15 éves fiú vagyok amúgy.

2016. szept. 4. 15:42
 1/2 anonim válasza:
Szia! Légy türelmes, beletelhet egy kis időbe mire több emberrel jóban leszel, de szerintem, ha jól elvagy az osztály egy részével akkor nem érdemes a többiekkel foglalkoznod. Abból amit leírtál elég nyitottnak tűnsz, úgyhogy biztosan könnyen találsz majd közös témát sokakkal. Esetleg ha van kedved akkor csatlakozz valamelyik sulis sportcsapathoz, ha jó vagy kosárlabdából, röplabdából vagy fociból, mivel a sportolók közhelyes ugyan, de mindig népszerűbbek, főleg mivel több embert ismernek. Emellett az emberek sokszor első ránézésre ítélnek meg úgyhogy, ha van néhány jó cuccod, stílusosan öltözködsz az sosem árt. Az nagy előny hogy sokat mosolyogsz, tartsd meg a jó szokásodat! :) Azt pedig ne hidd, hogy azért nem tudsz beilleszkedni teljesen, mert ázsiai vagy. Ettől csak érdekesebb vagy mert kicsit kitűnsz a tömegből, plusz néhányan ezt még vonzónak is találhatják benned :)
2016. szept. 4. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem jól haladsz a beilleszkedéssel, ha már van akikkel beszélgetsz. 2 napja tart az iskola, még nagyon sok időd van. :)

Ha meg bunkón viselkednek továbbra is akkor foglalkozz azokkal akik kedvesek veled, a felnőttek között se kedvel mindenki mindenkit. Ilyen az élet sajnos.

2016. szept. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!