Mit tegyek vele, ha nem ért a szép szóból?
Egy srác az osztályomból folyton engem tapogat és megkértem rá, hogy hagyja abba. Miután még így is folytatta, erőteljesebben szóltam rá, de nem érdekli.. Ja és egyébként van barátnője, végső esetben neki is elmondanám ezeket a dolgokat, de nem szeretnék bekavarni senkinek..
15/L
"Ja és egyébként van barátnője, végső esetben neki is elmondanám ezeket a dolgokat, de nem szeretnék bekavarni senkinek.."
Hogyhogy végső esetben? Rögtön ezzel kell kezdeni. Ez nem bekavarás, hanem jogos visszavágás. Ha van barátnője, akkor azt fogdossa. Próbáld meg tartani tőle a távolságot. Ne úgy, hogy észrevegye, de ülj tőle a lehető legtávolabb. Ne figyelj rá, ha beszél, akkor sem. Ne is vedd figyelembe, ne nevess a viccein, ne is csinálj semmit. És minél előbb jöjj össze egy megbízható, de karakteres, jó kiállású, sportos, RENDES fiúval, aki megvéd az ilyen barmoktól. Akkor tudsz hivatkozni, hogy neked is van barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!