Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez nagyon ciki?

Szerintetek ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Most mentem 7. osztályba. Mindig egyedül vagyok, ritka amikor van velem valaki. De nem is ez a lényeg. Kint voltunk tesin az udvaron, volt kb 5 3.-os kislány, akik mindig lovasat játszanak, most is azt játszottak. Én meg imádom a lovakat... Megkérdeztem tőlük, hogy játszhatok-e velük... erre az egyik osztálytársam és a kb 4.-es tesója odajött és ordibálta rám hogy cikiiiiiii... végül nem játszottam velük :/

Szerintetek nagyon ciki, hogy játszani akartam a kicsikkel? Azóta rossz kedvem van mert soha semmi sem jó amit csinálok.. :(

2016. szept. 2. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy gáz. Hanem azt hogy szerintem gáz. Magamhoz viszonyítva. Én biztos nem játszanék lovasat, de ő ha akar csinálja, nem zavarna, nem ciki
2016. szept. 2. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Te 13 vagy, ők meg 9. Ez a 4 év azért nem olyan nagy korkülönbség. De először is tisztázzuk, hogy mit értesz az alatt, hogy "lovasat játszottak". Én ezt a játékot nem ismerem, bár igaz, én fiú vagyok. És talán épp ezért is tartanám cikinek. Végül is egy 13 éves lány vagy, ha szeretnél, hát lovacskázz. Azzal meg nincs gond, hogy szereted a lovakat, én is szeretem őket, meg gyakorlatilag úgy az összes állatot. De nem tudom mi az a lovacskázás. :) El nem tudom képzelni, hogy mit is csináltok ilyenkor. Ha elmondod, akkor véleményt tudok alkotni arról, hogy cikinek tartom-e vagy sem.
2016. szept. 2. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyu,szerintem hogyha lesz még egy ilyen helyzet, akkor szólj vissza! Pl.: képzeld veled egykorú vagyok, tudom mit csinálok, ne szólj bele a dolgaimba, arról meg igazán nem tehetek,hogy nem fogtadföl,hogy így ibkább te vagy a gáz,hogy játszod az "anyukát"!

Nyugodtan szólj vissza ilyenkor!

2016. szept. 2. 21:56
 14/15 anonim válasza:
Heló! Én is 7.-es vagyok, de a velem egy idős barátnőim egyfolytában kis gyerekekkel játszanak meg beszélgetnek (legalábbis gyakran). Hogy ki mit mond ne érdekeljen egy év múlva nem is emlékszel rá, de ők egyébként is ketten vannak akik piszkálnak most meg azért sokan melléd álltunk. Ez szerintem nem ciki.😉
2016. szept. 3. 18:59
 15/15 anonim válasza:
Ez miért lenne ciki? Egyszer velem is ez volt 5-ben de senki nem szivatott, egyszer mondta hogy ciki akkor is mondtam, hogy hát nem annyira mint az arcod.. azota sértődve meg minden nem néz rám se semmi szülönek sem szolt, igy kell finoman :D Nyugi én kimondom.. nem ciki. :D
2016. szept. 4. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!