Mit csináljak ha utálnak az osztálytársaim (1-2 embert leszámítva)?
Tavaly is ez volt,de azt hittem ez megváltozik.
Talán nem az a jó szó hogy utálnak,inkább csak szánalmasnak gondolnak vagy nem tudom.
Ha valamit velem kell csinálniuk kb könyörögnek a tanárnak hogy BÁRKI mással lehessen,ha valakit mellém ültetnek,mert mondjuk ott van hely,megjegyzéseket tesznek hogy "szegény"stb...
Pedig nem vagyok olyan szörnyű,kicsit csendesebb,de lehet velem beszélgetni,nem vagyok vicces,de értem mások poénjait stb szóval nem tudom mi bajuk.
6-os
neked elgurult a gyógyszered!! Honnan veszel olyanokat, amiket leírtál? Ki beszél bántalmazásról meg drogról? Te elmebeteg, ezért lepontoztál? Amit én írtam, abban legalább lehetséges okokat vetettem fel.
A kis rothadék osztálytársunk karácsonykor az egyik legcsóróbb gyereket húzta, ők meg nem voltak rosszul eleresztve. Tudod mit adott annak, akit húzott??? 5 szem szaloncukrot!!! Hát ezért utálta meg mindenki. A többiek mind vagy vettek valami szépet, vagy készítettek valami személyes ajándékot. Az öt szem szalocukorral kihúzta az egész osztálynál a gyufát.
Egy, nem én pontoztalak le, de tényleg nem.
Kettő, nem tudtam, hogy ilyen szemét volt. De ennek semmi köze ahhoz, hogy eminens, vagy osztályelső. Nálunk is voltak tök rendes stréberek, meg színötös tanulók. Semmi bajom nem volt velük. Ilyen nevetséges dolgokért én magam sem köptem be senkit. Sőt, most hogy így átgondolom, soha nem köptem be senkit, még azt se, aki esetleg bántott.
Hú,köszi a sok választ.:)
Egyébként lány vagyok,17 éves.:D Mindig használok dezodort,néha parfümöt is.
Modern cuccokat hordok,vagyis hát kinek mi a modern,nem hordok kivágott cuccokat,a divatot se nagyon követem,de nem ilyen nagyis cuccaim vannak.Elszoktam mondani a véleményem mindenről,ha kérdezik.
10-es:Hát ez rám biztos nem jellemző,nem köpöm be a puskázókat,azzal az 1-2 emberrel akivel jóban vagyok
pedig egymásnak szoktunk segíteni,ha kell. :D
Akiket normálisabbnak ismerek,azok egyrészével jóban vagyok,másik részével max semlegesek vagyunk egymás irányába,tehát nem hiszem hogy ők tudnák a többieknek
mi baja velem.
12-es:Hát akikkel jóban vagyok,ők nincsenek igazán abban a társaságban akik "utálnak",tehát ők sem tudnak
erről többet mint én...
16-17-es:Köszi a tanácsodat és hogy elmesélted hogy alakult sok évvel később,kíváncsi leszek nálunk hogy lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!