Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha utálnak az...

Mit csináljak ha utálnak az osztálytársaim (1-2 embert leszámítva)?

Figyelt kérdés

Tavaly is ez volt,de azt hittem ez megváltozik.

Talán nem az a jó szó hogy utálnak,inkább csak szánalmasnak gondolnak vagy nem tudom.

Ha valamit velem kell csinálniuk kb könyörögnek a tanárnak hogy BÁRKI mással lehessen,ha valakit mellém ültetnek,mert mondjuk ott van hely,megjegyzéseket tesznek hogy "szegény"stb...

Pedig nem vagyok olyan szörnyű,kicsit csendesebb,de lehet velem beszélgetni,nem vagyok vicces,de értem mások poénjait stb szóval nem tudom mi bajuk.

2016. szept. 1. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Az osztályfőnöködnek szólj. Nem azért van ott hogy legyen kinek virágot vinni, sok pénzt kap azért hogy megoldja az ilyen helyzeteket.
2016. szept. 2. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Hm... ha tesiből nem vagy zseniális, az már kiinduló ok lehet, ha pont olyan osztályt fogtál ki, ha abban Te vagy az egyetlen, aki nem "kerek" tesiből. Bár akkor meg eléggé gyökerek lehetnek az osztálytársaid, ha ez már ok. Az 1-2 embert, akivel jóban vagy, nem kérdezted erről? Vagy ők is kb ennyit tudnak róla?
2016. szept. 2. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:

6-os

neked elgurult a gyógyszered!! Honnan veszel olyanokat, amiket leírtál? Ki beszél bántalmazásról meg drogról? Te elmebeteg, ezért lepontoztál? Amit én írtam, abban legalább lehetséges okokat vetettem fel.

A kis rothadék osztálytársunk karácsonykor az egyik legcsóróbb gyereket húzta, ők meg nem voltak rosszul eleresztve. Tudod mit adott annak, akit húzott??? 5 szem szaloncukrot!!! Hát ezért utálta meg mindenki. A többiek mind vagy vettek valami szépet, vagy készítettek valami személyes ajándékot. Az öt szem szalocukorral kihúzta az egész osztálynál a gyufát.

2016. szept. 2. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy, nem én pontoztalak le, de tényleg nem.

Kettő, nem tudtam, hogy ilyen szemét volt. De ennek semmi köze ahhoz, hogy eminens, vagy osztályelső. Nálunk is voltak tök rendes stréberek, meg színötös tanulók. Semmi bajom nem volt velük. Ilyen nevetséges dolgokért én magam sem köptem be senkit. Sőt, most hogy így átgondolom, soha nem köptem be senkit, még azt se, aki esetleg bántott.

2016. szept. 2. 22:45
 15/19 anonim ***** válasza:
A #8 hozzászólásomat módosítom. Nincs joga senkinek sem bántani téged, vagy lenéznie, csak mert neked nincs kedved ahhoz, amit a többiek csinálnak. Áll ki magadért, és azért, amilyen vagy, hiszen nem vagy rossz gyerek. Ha változtatnál magadon, valószínű akkor is ugyanígy állnának hozzád, tehát fölösleges törnöd maga miattuk. Maradj olyan, amilyen vagy!
2016. szept. 3. 11:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt velem is, mint veled, kedves kerdezo. Mar eltelt azota 20-25 ev, es csak az utobbi par evben kezdem kiheverni a hatasait. Mindenekelott el kellett hinnem magamrol, hogy nem vagyok alacsonyabbrendu. Ez meg mindig nem sikerult teljesen sajnos, de alakul, es ez, hogy megvaltozott a magamhoz valo hozzaallasom, nagyon fontos volt abban, hogy masok is egyenrangunak kezeljenek. Felnott fejjel ugy latom, ez a kulcs, es ha most lennek tini, erre mennek ra, hogy el tudjam hinni magamrol, hogy nem vagyok alsobbrendu, hogy egyenrangu vagyok. Remelem, neked sikerul! Ja es azota, aki a fo "agresszor" volt az osztalyomban, mindig gratulal, ha nagyritkan felteszek a gyerekeimrok kepet a facebookra, meg felkoszont szulinapomon, mintha nagy baratok lettunk volna. Szerintem felnottkent mar inkabb neki ciki visszatekintve a viselkedese. Bar ez most biztos hulyen hangzik meg :)
2016. szept. 5. 14:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
14:57-es vagyok megint. Nekem tudod mi segitett? Az, hogy felnottkent belattam, hogy azzal, hogy a legkevesebb onbizalommal rendelkezo osztalytarsat kikozositik, sajat magukat probaljak erosnek erezni. Tehat belul ok is gyengek. Mondjuk kamaszkoromban ezt hiaba mondtak nekem, de remelem, te hamarabb elhiszed, hogy NEM benned van a hiba.
2016. szept. 5. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem azért közösítenek ki, mert gyengék, hanem azért, mert gonoszak. A legkisebb félelem sincs bennük. Méghogy félnek.. Dehogy félnek!! Jól érzik magukat! Az fél, akit bántanak! Ők hamar összebarátkoznak, akinek meg nehezebben megy, azt kicsinálják szórakozásból! És egyáltalán nem félelemből.
2016. szept. 5. 15:31
 19/19 A kérdező kommentje:

Hú,köszi a sok választ.:)

Egyébként lány vagyok,17 éves.:D Mindig használok dezodort,néha parfümöt is.

Modern cuccokat hordok,vagyis hát kinek mi a modern,nem hordok kivágott cuccokat,a divatot se nagyon követem,de nem ilyen nagyis cuccaim vannak.Elszoktam mondani a véleményem mindenről,ha kérdezik.

10-es:Hát ez rám biztos nem jellemző,nem köpöm be a puskázókat,azzal az 1-2 emberrel akivel jóban vagyok

pedig egymásnak szoktunk segíteni,ha kell. :D

Akiket normálisabbnak ismerek,azok egyrészével jóban vagyok,másik részével max semlegesek vagyunk egymás irányába,tehát nem hiszem hogy ők tudnák a többieknek

mi baja velem.

12-es:Hát akikkel jóban vagyok,ők nincsenek igazán abban a társaságban akik "utálnak",tehát ők sem tudnak

erről többet mint én...

16-17-es:Köszi a tanácsodat és hogy elmesélted hogy alakult sok évvel később,kíváncsi leszek nálunk hogy lesz.:)

2016. szept. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!