Mit tegyek, ha nem kedvelem az osztályfőnököm?
Hányadikos vagy és milyen nemű?
Amíg elolvastam mindvégig az én osztályfőnökömre gondoltam. Pokoli egy makacs ember. Régebb kényszerített a köcsög kirándulásaira, mindenbe bevonta az osztályt és egyik döntését sem kérdőjelezhettük meg, minden úgy kellett legyen ahogy ő akarta, semmit mást nem akart hallani sosem. Én is nagyon megutáltam IX. végére, azóta 'hadilábon' állok vele. De nem kell azt hinni, hogy folyton veszekedünk, sőt. Én totál leszarom, tulajdonképpen csak ő szólít meg, még mindig ő akar szóba állni velem és téríttetni. Bár egy ideig megtanulta, hogy nem érdemes velem foglalkozni, újra visszatér néha a szokásaihoz, nem egyszer szólalkoztunk össze. Bár ritkán szokott ordibálni, meg mindenki elsőre azt hiszi, hogy de kedves ember, igen, néha az is tud lenni, de egy diák sincs a suliban aki bírná őt. Nagyon makacs és önfejű.
Hogy mit tegyél? Szerintem azt amit én. Ha nem akarsz veszekedni és jó pofizni sem, akkor tökéletes megoldás a totális semlegesség. Ha ő kérdez valamit válaszolsz és kész, vagy ha kérdezni akarsz, megkérdezed és kész. Így se nem nyalod a seggét, se nem ölitek meg egymást. Egyik lány osztálytársam, aki nagyon bunkó mindenkivel, na pl. ő vele az ofőm se bír. "Megnevelte", nem bír a lánnyal leállni veszekedni, a lány kiabál, majdnem ordít, fenyegetőzik és otthagyja a francba sokszor, nem tudja irányítani. Bár nem szép látvány látni, de legalább a lány azt csinál amit akar, az ofő még így is őt védi be a legjobban.
Tudom, hogy csak kibírni lehet, de néha annyira nehéz, igazából nem veszekedtem vele, inkább csak megjegyzéseket tett rám, hogy én így meg úgy.
Utolsó válaszoló, 10-es vagyok és lány. Egyébként próbálok semleges maradni, hozzá se szólni, de ugye ez néha elkerülhetetlen, és olyanokat tud magyarázni...
Ettől függetlenül köszönöm, hogy válaszoltatok.:* Ment a zöld kéz.:)
Pont, mint az én osztályfőnököm... Még 3 évet ki kell bírnom vele, tavaly majdnem megbuktatott.
Kérdező, hanyadik osztály?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!