Szerintetek is k. cs. G az osztályfőnököm?
Fú, a legközelebb próbálj kicsit érthetőbben írni, mert nagyon érthetetlen.
Ha nem túlzol, és tényleg ilyen az osztályfőnököd, akkor nagyon ideges fajta lehet. Tenni nem igen tudsz semmit.
" Mondom jólvan,megyek a p.csába,úgyis veszítettünk. Lecseréltem magam egy másik gyerekkel,mentem öltözni,erre beír nekem egy osztályfőnökit. XDDDD"
Ezt meg is érdemelted. Ez szimpla talpóság, meg gyerekesség, bár még 13 éves kisfiúként lehetsz az.
A másik meg a tanár hülyesége, de úgyis mindjárt végzel általánosban. A szorgalom jeggyel meg nyugodtan fenyegethet, meg a magatartással is, mert senki sem nézi sehová.
Nem igazad van. A kérdező egy végtelenül jószívű, rendes drága teremtmény. Ezért bocsánatot kérek tőle. Kérdező kérlek bocsáss meg.
Ha viszont mégsem az, és mégis csak igaz rá, amit az előző hozzászólásaimban mondtam, akkor fogja be a p.fáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!