Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek utál?

Szerintetek utál?

Figyelt kérdés
Most volt a középiskolai gólyatáborom.(Szóval még nem nagyon ismerem.) Ebédnélnél névsor szerint kellet ülni és én egy lánnyal ültem egy asztalnál. Azt mondta hogy fújj miért kell veled ülnöm. (NEM CSAK VELEM,MINDEN FIÚVAL ÍGY VISELKEDETT) De amikor már elkeztünk beszélgetni tök kedves volt.Másnap kirándulni mentünk Nagybörzsönybe ahol mondta egy másik fiúnak hogy húzz már innen utállak én meg kérdeztem tőle hogy te kit nem utálsz? Azt mondta hogy pl:engem tegnap is tök jót beszélgettünk. Utánna megint dumáltunk. Késöbb odament egy másik lány vele kezdett beszélgetni.Ők akkor lemaradtak de mikor abba hagyták a beszélgetést akkor kérdezte hogy mi van meguntál?Ezért vissza mentem hozzá. Kb 1óra múlva mikor épp pihenőt tartottunk és a többi fiúval hülyéskedtem akkor ő és 2 lány odajött hogy mi van féltek a lányoktól vagy miért vagytok külön? Aztán mondta 4 fiúnak hogy ez persze nem nektek szólt ti inkább ne gyertek. Majd nekem hogy te se mert nem hagysz élni és nem bírlak. Most akkor mi van?

2016. aug. 24. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
TINIRIBI DETECTED...
2016. aug. 24. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet le kéne csapni... Szard le.
2016. aug. 24. 18:55
 3/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Hagyjad békében hülye p*csa.
2016. aug. 24. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Wat...? Ez a csaj nem százas.
2016. aug. 24. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
elkényeztetett hp... hagyad a fenébe, majd az osztály megedzi, betöri
2016. aug. 24. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez egy hatalmas idióta!

Amúgy milyen a társaság? Mi a véleményed a fiúkról? Mikről szoktatok beszélgetni?

2016. aug. 25. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy az ilyen lányt jobb ha meg sem közelítitek. Na b+ az ilyeneket kéne kiközösíteni nem a rendes magaviseletű embereket. Lány létére elég ocsmányan viselkedik. Ráadásul egy tök új osztályban.
2016. aug. 25. 20:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy egész jó az osztályközösség,rajta kívül miNdenki jó fej a lányok és a fiúk is.De nem hiszem hogy ki lesz közösítve mert a lányoknál mindig ő van a központban.
2016. aug. 26. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!