Van egy fiu az osztalyunkban aki utal engem szerintetek miert?
Figyelt kérdés
Igaz nem szoktam fiukkal beszelgetni de ez nem ok arra hogy utaljon ezert. minden lanyt bir csak engem nem...angolbol jo vagyok (dicseretes) o pedig gyengus (3-4) es mindig izel a tanarnak h szeretne 5-ost es utana meg mondja h en miert kapok otost...Szerintetek ezert lehet? (igazabol nem akarom h szeressen es tudom h nem mindenki fog imadni engem az eletben de ok nelkul senki se utaljon)#Oztaly
2016. máj. 30. 13:52
2/2 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem utál sőt... A férfiak nem nagyon tudják kifejezni az érzéseiket, így próbálják minél jobban magukra vonni a figyelmet. Ha azt veszed észre, hogy folyamatosan piszkál, akkor valószínűleg tetszel neki, vagy persze az is lehet, hogy nem vagy neki szimpatikus, de ha erről lenne szó akkor szimplán hozzád se szólna és nem törődne a létezéseddel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!