Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik fiú az osztályunkban folyton kínos helyzetbe hoz, piszkál és szid mások előtt. Ezenkívül minden rondaságnak elhord, pedig a többi fiu szerint teljesen átlagos vagyok. Miért csinálja ezt?
az az igazság h van amikor teljesen normális ha pl. nincsennek ott a spanjai akk nagyon jókat lehet vele beszélgetni
és kérlek segítsetek sztem én beleszerettem
az 1.válaszon jót aszaltam xd
a 2.válasszal pedig egyet értek :D
Egy rendkívüli módon bunkó, barom pasiba sikerült ám beleszeretned. Pedig természetemnél fogva kevesekre van jogom ilyen jelzőket címkézni, miután ezek nagyrészt rám is igazak. :D
Az, hogy foglalkozik veled annyit, hogy bunkózzon, sokat sejtet amúgy.
Ha neked tetszik akkor mondd meg nki kerek perec, hogy fejezze be a bunkózást és legyen férfi! Vállaljon fel! Ha nem akar akkor pedig küldd el az anyjába és járasd le a többiek előtt!
Kérdezd meg tőle a nyilvánosság előtt, hogy megtalálta-e a neten a pénisz gombás fertőződésére való krémet a neten. És hogy gyógyul-e már. Vagy mondd neki, hogy biztos a szülei gyakran kiabáltak vele kiskorában ezért szokott még mindig ágybavizelni, és hogy ez nem az ő hibája! :) Add az ártatlant! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!