Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez most mi?...

Szerintetek ez most mi? Féltékeny lenne?

Figyelt kérdés
Van egy tanárnőm aki nagyon zárkózott és a diákokkal, tanárokkal is rideg és senkivel sem szokott beszélgetni az iskolában. Szerintem jó nő és sokszor flörtölök vele meg bókolok neki de semmi többet nem érzek iránta és egyre többször csinált olyan dolgokat amik az osztálytársaimnak feltünőek és már az egyik tanár is kérdezte tőlem hogy mi ez a jó viszony köztünk. Van egy lány akivel már pár hónapja ismerkedünk és 1-2szer randiztunk és amikor meghallja hogy ezzel a lánnyal voltam akkor egyből elkezd kérdezősködni meg amikor kiraktunk facebookra egy közös képet akkor egyből rám írt hogy mi van a lánnyal. És most nem tudom eldönteni hogy mi ez.
2016. aug. 24. 00:15
 1/4 A kérdező kommentje:
azt elfejetettem hozzátenni hogy 19 éves fiú vagyok
2016. aug. 24. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ember.. Menekulj az ilyen noktol mert pszichopata allatok :D Elsore ki se nezned bele, de amikor majd szakitani akarsz az ajtod elott fog bedrogozva meztelenul bombolni.
2016. aug. 24. 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy rád gerjedt, de te meg ne flörtölj a tanároddal.
2016. aug. 24. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Ő is ugyan úgy benne volt a flörtben sőt néha ő kezdi
2016. aug. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!