Gólyatáborhoz szügségesek a szülők jelenléte?
Ez egészen biztosan félrement :D
De egyébként szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a szülők jelenléte nem szükséges, gimnazistákhoz még jellemzően létszámhoz viszonyított megfelelő mennyiségű tanári felügyeletet is rendelnek ilyen eseményekre (lásd: sima táboroztatás vagy akár csak osztálykirándulás is). De ha nem hiszel nekem, az iskolában biztosan utána lehet kérdeni.
El ne hidd már xD
Szerintem senkinek nem lesznek ott a szülei, mert ez nem a családról szól, hanem arról, hogy megismerkedjetek egymással. Igen, az ilyen gólyatáborok elég jól meg vannak szervezve, nem kell oda még plusz egy meg száz szülő, hogy felügyeljen, és útban legyen. Ott lesz pár tanár, meg talán néhány öregdiák ->(ha nálatok ez úgy van, nálunk igen, azt hiszem :/)
Szerintem másokat is max a gimiig fogja kísérni szülő. Ilyenkor már felesleges anyukázni, apukázni, önállósodni is kell valamikor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!