Nagyon furcsák, mit tegyünk?
Elolvastam a szöveget, és... nos fogalmam sincs. Én mellesleg ugyanezt tapasztaltam lányoktól. A semmiért halálosan megharagudnak az emberre. A konkrét okát a mai napig nem tudom.
Lehet hogy nem szeretnek keringőzni. Vagy nem tudnak. És emiatt ilyenek. megjegyzem, én sem tudok keringőzni. És tényleg, ha belegondolunk, nem biztos, hogy olyan típusúak, akik szívesen keringőznének. Másra gondoltak. Mondjuk szexre. nem gondolod, hogy többet akartak keringőnél?
Fiú vagyok, de én ilyet még nem csináltam, nem látok bele az agyukba, nem tudhatom mi a bajuk. Lehet, hogy csak azért voltak kedvesek veletek, mert meg akartak szerezni titeket. Nem keringőzni akarnának, hanem mondjuk szexelni.
Meg az ember változik. Az is lehet, hogy már nem tetszetek annyira nekik. Nem érzik úgy, hogy rászorulnak arra, hogy táncoljanak veletek. Mondták is, most nincs kedvük.
Vagy már unnak titeket. Próbáljátok kicsit szüneteltetni ezt a sűrű kapcsolattartást, mondjuk úgy fél évre. Ezalatt próbáljatok ne a fiúkkal foglalkozni, majd később ráértek még velük lenni.
2.- Köszi a választ :)
3.- nem a keringőzésre mondtak nemet, hanem arra hogy az egész osztály találkozzon ( nem csak velünk). De Köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!