Mit tegyünk, ha ilyen a matektanárnőnk?
A történet ott kezdődik, hogy 6.-ban egy nagyon jó matektanárnő tanított bennünket. Jól magyarázott, tartott korrepetálást, nem kiabálta le a fejünket, ha nem értettünk valamit, segített a szerkesztéseknél, stb. De idén egy másik tanárnőt kaptunk, akiről már hallottunk rosszakat. Azt hittem, hogy csak a bukásra állók mondják róla, hogy rossz, de nem, idén (sajnos) mi is megbizonyosodtunk róla, hogy ez a tanárnő nem tud magyarázni. Hadar, zavarosan magyaráz, a szerkesztéseknél, ha valamit rosszul csináltunk kiabál...Ennek meglett az eredménye; mindenki a kettesre, hármasra hajt, olyanok is, akik tavaly simán megvoltak négyesek. Félévkor senki sem lesz ötös, még azok sem, akik versenyekre járnak és kitűnő tanulók. Akiknek jobb jegyeik vannak, azok mind magántanárokhoz járnak. Őszintén szólva nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nekem is egyszer szükségem lenne egy különtanárra, de most ez is bekövetkezett. Eddig apukám segített, ha valamit nem értettem, de neki is egyre több dolga van, a helyzet már tarthatatlan. Nincsen magántanárom, de jövőre tuti szükség lesz rá, ugyanis ez a tanárnő biztos nem tud majd rendesen felkészíteni a felvételire. Senki nem szereti ezt a tanárnőt (én is csak iskolán kívül, akkor jófej), mindenkinek elege van. Mit tegyünk? Szerintem több szülőknél is betelt már a hócipő.
A válaszokat előre is köszönöm!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!