Az osztálytársam csúnya. Nagyon zavar, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, mint a Gollam2016. aug. 17. 02:49
2/16 anonim válasza:
Mitol csunya? Igenytelen? Ha igen, akkor jelezd neki. Ha viszont csak egyszeruen nem szuletett szepnek es te ezt keptelen vagy elfogadni, akkor asd el magad vagy kovesd az #1 igen bolcs tanacsat. Jobb nelkuled a vilag.
3/16 anonim válasza:
Első válaszoló igazad van.
Hogyan lehet ilyet mondani? Nem születhet mindenki világszépnek. Lehet, hogy kedves és barátságos. Te meg ásd el magad, hogy ilyen kérdést felteszel. Eltudom képzelni milyen ember lehetsz.
4/16 anonim válasza:
Én tettem arra h néznek ki az osztálytársaim. Nem is értem h lehet ez bárkinek is meghatározó tényező az életében.
5/16 anonim válasza:
Mekkora egy paraszt vagy! Mit keresel az iskolában? Húzzá' visszaj a szennyvízcsatornafedél alá...
6/16 anonim válasza:
Pont ez a baj a mai világgal, hogy ilyen felszínes, álszent és áskálódó emberek vannak többségben.
7/16 anonim válasza:
Szólj az osztályfőnöknek, hogy távolítsa el az osztályból. Neki kell megoldani az ilyen helyzetet.
8/16 anonim válasza:
Nem számít, hogy néz ki, a lényeg, hogy rendes legyen.
9/16 anonim válasza:
Gratulalok.. te is csak a kulsosegekre adsz. Ezert imadom a mai vilagot:)
Egy gerictelen fereg vagy. Le lehet pontozni, nem erdekel.
10/16 anonim válasza:
Lehet hogy úgy néz ki, de viszont belülről nem Gollam, veled elentétbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!