Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Baj, ha nem megyek el az uj...

Baj, ha nem megyek el az uj sulis evfolyamtalalkozóra?

Figyelt kérdés
9.-es leszek, es az evfolyamtarsaim rendeznek csomo ilyen talit..jovo heten is lesz, az kb. az 5. a nyaron, eddig 1-en voltam. Lesz valami hatranyom a baratkozasnal,beilleszkedesnel ha nem megyek el? Es amugy nem szoktak olyan sokan lenni ott.

2016. júl. 31. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is ez volt, en majdnem mindegyiken ott voltam es mindig nagyon jol szorakoztunk :) szerintem elmehetsz, ha jo szokott lenni a hangulat, de nem kotelezo persze. Nalunk az is teljesen jol beilleszkedett, akit evnyiton lattunk eloszor.
2016. júl. 31. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj. Az én osztályom is valamennyiben ilyen, csak inkább suliidő közben.. És megjegyzem 12-en vagyunk, tehát erősen észrevehető, ha hiányzik valaki. Az osztályfőnököm minden második hónapban szervez valami osztálykirándulást, találkozót és nagyon ritkán megyek el és mindig tudják, hogy én hiányzom. Semmi bajom nem adódott, még mindig szívesen várnak az ilyen programokra.
2016. júl. 31. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem baj :). De ezek a találkozók általában azért vannak, hogy jobban "összekovácsolodjatok" és , hogy jobban megismerjétek egymást . :) déja nem akarsz menni, akkor ne menj.
2016. aug. 1. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Annak idejen nalunk szerveztek hasonlot de en sz@rtam elmenni :"D a beilleszkedessel semmi gondom nem volt. A golyatabor az ahova inkabb javaslom h menj el
2016. aug. 3. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!