Gáz, ha nem megyek el a gimis osztálytalálkozókra?
Figyelt kérdés
Sok idiótával kellett együtt lennem 4 évig, beleértve az osztályfőnökömet is. Most, hogy elballagtam már 1 éve, egyikkel se kell találkoznom, pedig érdeklődnek irántam ,de nem jóindulatból.2016. júl. 16. 01:35
2/12 MZ.per.X válasza:
Mindenkinek saját döntése, nem kötelező.
3/12 anonim válasza:
65-ben érettségiztem, egyetlen osztálytalálkozón se voltam, és nincs hiányérzetem.
4/12 anonim válasza:
Én se mentem el soha. Van, aki hiányzik és jó lenne látni, de alapvetően nem szerettem odajárni, szóval a többségmiat inkább nem megyek.
Nem gáz.
5/12 anonim válasza:
Nálunk nem volt gond, mégse megyek el ilyen találkozókra. Az akkori kapcsolatok egy kivételével megszakadtak, már nincs közös témánk.
Jól elmarhultunk annak idején, de az akkor volt, mindenki felnőtt már. A saját baráti társaságommal inkább töltök időt.
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Az én osztályom 90%-a egy p*cs volt, szerencsére a tanáraim nagyon rendesek voltak. Felőlem is érdeklődnek, de szintén csak azért, hogy rajtam csámcsogjanak rosszindulatból. 20/F
7/12 anonim válasza:
Bár a mi osztálytalálkozónk még odébb van. (Előző voltam.)
8/12 anonim válasza:
Én sem megyek. Nekünk sem lenne közös témánk, csak villognánk egymás előtt, hogy ki hová jutott az életben. Az ilyen felvágásokat meg nem szeretem, valahogy nincs kedvem hozzá. De egyébként sincs kedvem a többségét látni, mert gimiben sokszor rosszindulatúak voltak, hátam mögött kibeszéltek, miközben a szemembe vigyorogtak, kb. most is ez lenne... Nem véletlenül nem tartom a kapcsolatot a 90%-val, úgyhogy nincs bennem semmilyen hiányérzet irántuk, így minek találkozni.
10/12 anonim válasza:
Dehogy az. Én sem fogok egyik szaros találkozóra sem visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!