Az mit jelent, hogy 'itt egy 400 oldalas könyv,2 hét múlva zh-t írunk belőle'?
Figyelt kérdés
Valaki átfordítaná ezt egyetemi nyelvről magyarra? 400 oldalt be kell nyalni? Vagy mi?2016. júl. 19. 15:40
11/15 anonim válasza:
Ha még gimnazista vagy, akkor én azt mondom, hogy ne foglalkozz még ezzel. Mindennek megvan a maga ideje, egy gimisnek még 1-2 tanóra anyagát is sokszor nehezére esik megtanulni. Ezért nem kell az egyetemmel törődnöd még. Amikor viszont egyetemen leszel, akkor természetes lesz, hogy több száz oldalakat kell megtanulni, de hidd el, hogy menni fog, az emberben kialakulnak a módszerek erre. Ez csak így egyetemen előtt tűnik ördögi dolognak, de amikor már ott vagy, akkor meg fogod tudni csinálni. Ha annyira lehetetlen dolog lenne, akkor nem adnák fel. És más dolgod se lesz a tanuláson kívül, szóval amíg a kőműves a falat rakja, addig az egyetemista a könyvet tanulja.
12/15 anonim válasza:
Most komolyan, ti 400 oldalt hogyan vagytok képesek megtanulni?
13/15 anonim válasza:
Főleg ha mondjuk olyan dolgok is vannak benne, amit még sosem tanultatok? Mondjuk egy matekkönyvben, ami tényleg elég keveset magyaráz.
14/15 anonim válasza:
Matekból nem adnak fel 400 oldalt...
15/15 anonim válasza:
400 oldal nem 400 oldal általában. Kijegyzetelve 60. 4 oldal/nap. Szerencsére is hagyhatsz egy kicsit. Nem lehetetlen.
1-4 10-20 szó megtanulása is probléma volt nekem, most meg 200-at bevágok, gondolom az egyetem is egy ilyen vízválasztó lesz, mint 1-4 és 9-12 között amekkora a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!